0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Vivaki ,ναι αλλά ο καθένας έχει το πρόγραμμά του.Χιλιάδες άνθρωποι είναι πάνω από ένα pc.Σκέτη ταλαιπωρία.....Εγώ έπρεπε να έχω φύγει,έχω κανονίσει δουλειά Κυκλάδες,αλλά πρέπει μετά από εκεί να πάω Σύρο....δεν με συμφέρει....Έχουν πάει όλα πίσω......και αναγκαστικά πήζω εδώ πέρα περιμένοντας(όπως και τόσοι άλλοι) :'(Και πες ότι φεύγεις .....και πας Σύρο....Εδώ λέει θα ζητάνε πάλι χαρτιά από την αρχή.....το ρισκάρεις να φύγεις μην ξέροντας τι λέει η εγκύκλιος;;;;;;;;φφφφφφ,έλεος ,έχουν τσακίσει τα νεύρα μας......
μη σπερνετε τον πανικο, ισως ειναι μονο για ειδικη αγωγη, οι αλλοι συνηθως πτυχιο και ταυτοτητα θελουμε, να βγει πρωτα και κλαιμε μετα αν χρειαστει
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι Σύμφωνα με σημερινή ενημέρωση από το αρμόδιο τμήμα διορισμών του Υπουργείου Παιδείας η εγκύκλιος για την πρόσληψη προσωρινών αναπληρωτών σχολικού έτους 2012-13 βρίσκεται στο τελικό στάδιο υπογραφής από την πολιτική ηγεσία και σήμερα ή το αργότερο μέχρι αύριο θα έχει ανακοινωθεί. Η εγκύκλιος για τους αναπληρωτές Ειδικής Αγωγής θα εκδοθεί αργότερα.Η εγκύκλιος μεταξύ άλλων, προβλέπει και τα εξής:1. Απαιτείται η επανακατάθεση, εξαρχής, όλων των δικαιολογητικών των υποψηφίων (πτυχία, κλπ.).2. Ο χρόνος υποβολής των αιτήσεων θα να είναι μέχρι τις 27, ή το αργότερο ως το τέλος Ιουλίου του 2012. Δημήτρης Μπράτης