0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επίσης εύχομαι μέχρι το βράδυ να βγει και η εγκύκλιος για να μαζέψουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται τα δικαιολογητικά και να βγουν και οι απαραίτητες φωτοτυπίες....
Διάβασα στο esos ότι παραιτήθηκε ένας ειδικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης....Δεν ξέρω αν σχετίζεται, πάντως, εάν είναι σοβαροί στο Υπουργείο, θα τους έχει πονοκεφαλιάσει η κατάργηση των γραφείων, η διεκπεραίωση των δικαιολογητικών των αναπληρωτών και κυρίως ο τρόπος πρόσληψης μονίμων....προβλέπω τέλη της άλλης εβδομάδας την εγκύκλιο, ενώ από τώρα μπορεί να συμβουλεύονται τους νομομαθείς περί του 3848 κλπ., διαφορετικά μπορεί η οποιαδήποτε πρόχειρη απόφασή τους να αναιρεθεί από προσφυγή στο ΣτΕ ή στα πολιτικά δικαστήρια....
Εγώ πάντως θα προτιμήσω να πάω στην διευθυνση ανατολικης αττικης παρά στο Μαρούσι.'Οσοι μένετε βορειοανατολικα του νομού σας συμφέρει να πάτε Γλυκά Νερά και όχι Μαρούσι που θα γίνει της κακομοίρας.Φιλική συμβουλή για να γλιτώσετε ταλαιπωρία που θα έπρεπε άλλοι να προνοήσουν ν'αποφευχθεί.
πηγαινετε ολοι γλυκα νερα, να μαι μονος μου στο γερακα, μπραβο