0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
KAΛΗΣΠΕΡΑ!ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ
Πολύ βολικό αυτό το excel με την αυτόματη συμπλήρωση Το πρώτο βήμα για την ηλεκτρονική συμπλήρωση (από του χρόνου; )
Την ίδια απορία μαζί σου έχω κι εγώ lollipop! Μόνο όσοι έχουν μεγάλη προϋπηρεσία πρέπει να δηλώσουν αυτό το κουτάκι?
συνάδελφοι, ξέρουμε τι παίζει με το κουτάκι 14 στο τέλος της αίτησης ??Με την παρούσα αίτηση δηλώνω οτι επιθυμω να ενταχθω στους πινακες μονιμων διορισμών σχολικού έτους 2012-13.Θα υποβάλλω σχετική αίτηση περιοχών διορισμού κατα την προθεσμία που θα οριστεί απο την σχετική εγκύκλιο και εφόσον πληρώ τις οριζόμενες σε αυτή προυποθέσεις.
Παράθεση από: miss butterfly στις Ιουλίου 16, 2012, 05:07:14 pmΤην ίδια απορία μαζί σου έχω κι εγώ lollipop! Μόνο όσοι έχουν μεγάλη προϋπηρεσία πρέπει να δηλώσουν αυτό το κουτάκι?Και έστω έχεις την ανάλογη προυπηρεσία και κλικάρεις το κουτάκι, αν προκυψει κάτι όταν θα βγεί η σχετική εγκύκλιος και δεν τα κάνεις τότε τα χαρτιά σου, τι κυρώσεις θα έχεις; μπάζει η εγκύκλιος ... πάλι...
Οι συνάδελφοι που εργάστηκαν και μετά το 2010 έδωσαν αντίγραφα των προϋπηρεσιών τους από το 2010 και μετά;
Παράθεση από: ANAMA στις Ιουλίου 16, 2012, 04:27:54 pmKAΛΗΣΠΕΡΑ!ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ