0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι συνάδελφοι που εργάστηκαν και μετά το 2010 έδωσαν αντίγραφα των προϋπηρεσιών τους από το 2010 και μετά;
Παράθεση από: adigoni στις Ιουλίου 16, 2012, 05:38:44 pmΟι συνάδελφοι που εργάστηκαν και μετά το 2010 έδωσαν αντίγραφα των προϋπηρεσιών τους από το 2010 και μετά;Ναι αυτό ακριβώς λέω. Αν κατέθετα και αυτές τις προϋπηρεσίες θα είχα το 24μηνο........ δεν καταλαβαίνω....
Για τους ΠΕ 06 ποια αιτηση συμπληρωνουμε, αυτη των κοινων κλαδων?
φετος στην αιτηση δεν δηλωνουμε για ωρομισθιους?
Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά;Αν δηλώσουμε εκκλησιαστικό σχολείο με βιογραφικό μας καλούν και διοριζόμαστε ως αναπληρωτές ή περνάμε απο κάποια διαδικασία (πχ συνέντευξη). Όχι τίποτα άλλο, απλά αγχώνομαι μήπως δεν τους κάνω, με απορρίψουν και χάσω τη σειρά μου !
Παράθεση από: vasodcim στις Ιουλίου 16, 2012, 07:00:58 pmφετος στην αιτηση δεν δηλωνουμε για ωρομισθιους?Ναι δηλώνουμε και για ωρομίσθιοι αν θέλουμε. Μήπως είσαι κλάδος που δεν παίρνει ωρομίσθιους?
Παράθεση από: miss butterfly στις Ιουλίου 16, 2012, 07:07:51 pmΠαράθεση από: vasodcim στις Ιουλίου 16, 2012, 07:00:58 pmφετος στην αιτηση δεν δηλωνουμε για ωρομισθιους?Ναι δηλώνουμε και για ωρομίσθιοι αν θέλουμε. Μήπως είσαι κλάδος που δεν παίρνει ωρομίσθιους?εχω κατεβασει την αιτηση που γραφει κοινοι κλαδοι και δεν εχει για ωρομισθιους ειμαι πε20
Παράθεση από: vasodcim στις Ιουλίου 16, 2012, 07:27:12 pmΠαράθεση από: miss butterfly στις Ιουλίου 16, 2012, 07:07:51 pmΠαράθεση από: vasodcim στις Ιουλίου 16, 2012, 07:00:58 pmφετος στην αιτηση δεν δηλωνουμε για ωρομισθιους?Ναι δηλώνουμε και για ωρομίσθιοι αν θέλουμε. Μήπως είσαι κλάδος που δεν παίρνει ωρομίσθιους?εχω κατεβασει την αιτηση που γραφει κοινοι κλαδοι και δεν εχει για ωρομισθιους ειμαι πε20Αν και δεν ανήκω στους κοινούς κλάδους, μπήκα στην αίτηση και έχει πίνακα για ωρομίσθιους. Άνοιξα την αίτηση που φαίνεται στην αρχική σελίδα του pde.