0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν είχε κουτάκια για ΑΣΕΠ. Πάει τον ξεχάσαμε αυτόν κατά πως φαίνεται. Η αίτηση που έχουν στη διεύθυνση για κοινούς κλάδους έχει κανονικά για ωρομίσθιους. Α' Αθήνας πήγα το πρωί... Νορμάλ κυλούσαν, αν και όχι ιδιαίτερα γρήγορα. Δε ζήτησαν τίποτε περίεργο από κάποιον όση ώρα περίμενα. Μου έκανε όμως εντύπωση που μου κράτησαν το πτυχίο, το πιστοποιητικό με το βαθμό και τη χειρόγραφη αίτηση. Οι ΠΕ06 είναι στον 3ο και στο γραφείο εξυπηρετούν συνήθως 3 άτομα για ΠΕ06 και ΠΕ07 μόνο.
Δεν υπήρχε κάποιο πεδίο για επιτυχία ΑΣΕΠ. Μια κοπέλα μπροστά μου που επέμενε γιατί δεν γράφεται κάπου, της είπαν ότι υπάρχει σαν πληροφορία από την περσινή δήλωση.
Μου έκανε όμως εντύπωση που μου κράτησαν το πτυχίο, το πιστοποιητικό με το βαθμό και τη χειρόγραφη αίτηση.
Στη Δευτεροβάθμια
Παράθεση από: noname στις Ιουλίου 16, 2012, 10:48:32 amΣημαντικό θέμα που θα το βρούμε μπροστά μας (ο καθένας μόνος του ως συνήθως) είναι και η καταγραφή (όχι προσμέτρηση) της προϋπηρεσίας στους πίνακες. Η προϋπηρεσία της κάθε χρονιάς έπρεπε να καταγράφεται (παρόλο που δεν προσμετρείται) για κάθε χρονιά. Όταν θα ανοίξουν οι πίνακες θα είναι αδύνατο να ελέγξουμε οτιδήποτε σχετικό. Τι εννοείς αδύνατο;Υπερβάλεις νομίζω. Όλοι και εγώ και όσοι γράφουμε σχετικά λέμε σε όλους να μαζεύουν και να διατηρούν ως κόρη οφθαλμού τις βεβαιώσεις προϋπηρεσίας κάθε χρόνο.Όχι μόνο για την ίδια την πορϋπηρεσία αλλά και για μισθολογικούς λόγους.Πόσο δύσκολο θα είναι να γίνει διασταύρωση όταν "εμφανιστεί" η προϋπηρεσία;
Σημαντικό θέμα που θα το βρούμε μπροστά μας (ο καθένας μόνος του ως συνήθως) είναι και η καταγραφή (όχι προσμέτρηση) της προϋπηρεσίας στους πίνακες. Η προϋπηρεσία της κάθε χρονιάς έπρεπε να καταγράφεται (παρόλο που δεν προσμετρείται) για κάθε χρονιά. Όταν θα ανοίξουν οι πίνακες θα είναι αδύνατο να ελέγξουμε οτιδήποτε σχετικό.