0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα, έχω προυπηρεσία το 2009 -2010 από ιδιωτικό σχολείο και μέχρι στιγμής δεν έχει μετρηθεί. Με βάση την καινούρια εγκύκλιο προσμετράται η κάνω λάθος. Ευχαριστώ.
Παράθεση από: daffodils στις Ιουλίου 16, 2012, 08:12:02 pmΔεν είχε κουτάκια για ΑΣΕΠ. Πάει τον ξεχάσαμε αυτόν κατά πως φαίνεται. Η αίτηση που έχουν στη διεύθυνση για κοινούς κλάδους έχει κανονικά για ωρομίσθιους. Α' Αθήνας πήγα το πρωί... Νορμάλ κυλούσαν, αν και όχι ιδιαίτερα γρήγορα. Δε ζήτησαν τίποτε περίεργο από κάποιον όση ώρα περίμενα. Μου έκανε όμως εντύπωση που μου κράτησαν το πτυχίο, το πιστοποιητικό με το βαθμό και τη χειρόγραφη αίτηση. Οι ΠΕ06 είναι στον 3ο και στο γραφείο εξυπηρετούν συνήθως 3 άτομα για ΠΕ06 και ΠΕ07 μόνο.Όλα επικυρωμένα, ακόμα και η χειρόγραφη αίτηση?
Δεν είχε κουτάκια για ΑΣΕΠ. Πάει τον ξεχάσαμε αυτόν κατά πως φαίνεται. Η αίτηση που έχουν στη διεύθυνση για κοινούς κλάδους έχει κανονικά για ωρομίσθιους. Α' Αθήνας πήγα το πρωί... Νορμάλ κυλούσαν, αν και όχι ιδιαίτερα γρήγορα. Δε ζήτησαν τίποτε περίεργο από κάποιον όση ώρα περίμενα. Μου έκανε όμως εντύπωση που μου κράτησαν το πτυχίο, το πιστοποιητικό με το βαθμό και τη χειρόγραφη αίτηση. Οι ΠΕ06 είναι στον 3ο και στο γραφείο εξυπηρετούν συνήθως 3 άτομα για ΠΕ06 και ΠΕ07 μόνο.
Παράθεση από: daffodils στις Ιουλίου 16, 2012, 08:12:02 pmΜου έκανε όμως εντύπωση που μου κράτησαν το πτυχίο, το πιστοποιητικό με το βαθμό και τη χειρόγραφη αίτηση. Γιατί σου έκανε εντύπωση;
Μου έκανε όμως εντύπωση που μου κράτησαν το πτυχίο, το πιστοποιητικό με το βαθμό και τη χειρόγραφη αίτηση.
@daffodils:Αφού το αναφέρει η εγκύκλιος.. πτυχίο, και ΑΝ δεν αναγράφεται εκεί ο βαθμός (και δεν θέλεις να σου πιστωθεί μικρότερος βαθμός με βάση τον χαρακτηρισμό), τότε ΚΑΙ βεβαίωση με τον πλήρη βαθμό.@vinyl:Κακώς δεν ζητούν ταυτότητα πάντως, έστω για έλεγχο στοιχείων. Αν π.χ. πάει άλλος στη θέση σου και δηλώσει ό,τι να 'ναι, ποιος θα έχει την ευθύνη μετά;
Γεια σας! ήθελα να ρωτησω κάτι και εγώ. Με βάση τα περσινά δεδομένα όσοι πε70 δούλευαν ως 10 μήνες παράλληλη στήριξη μπορούσαν να κάνουν αίτηση για ένταξη και στους πίνακες της ειδικής αγωγής. Τώρα, στην αίτησή μας έχει μια επιλογή που αναφέρει πως: Είμαι υποψήφιος και στον / στους κλάδους (της ίδιας βαθμίδας). Απο τη στιγμή που δεν έχει βγει η εγκύκλιος ειδικής αγωγής ώστε να ξέρουμε αν θα ισχύει, πως θα το συμπληρώσουμε;