0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά, εκτυπώσατε την αίτηση και την πήγατε συμπληρωμένη ή πήρατε από τη Διεύθυνση;
Μήπως είναι λίγο σεξιστές εκεί στην Πρέβεζα;Ή διαφορετικοί υπάλληλοι ερμηνεύουν διαφορετικά την εγκύκλιο;;;
Διεύθυνση άλλαξα κι εγώ χωρίς να μου ζητήσουν υπεύθυνη δήλωση. Για την ακρίβεια η κυρία που έκανε τον έλεγχο πριν περάσουμε στη μηχανογράφηση για την αίτηση ρώτησε και της είπαν ότι η διεύθυνση είναι από τα στοιχεία που είναι ανοιχτά στο σύστημα και γίνονται χωρίς υπεύθυνη δήλωση. Στην αίτηση που μου εκτύπωσαν η αλλαγή είχε περαστεί. Τώρα αν πάω του χρόνου και φαίνεται πάλι η παλιά θα κάνω τότε υπεύθυνη δήλωση. 'Αλλωστε εγώ τουλάχιστον δεν απομακρύνθηκα πολύ. Ούτε Τ.Κ. δεν άλλαξα.
Παράθεση από: dinateacher στις Ιουλίου 16, 2012, 05:32:17 pmΠαράθεση από: lollipop στις Ιουλίου 16, 2012, 05:03:18 pmσυνάδελφοι, ξέρουμε τι παίζει με το κουτάκι 14 στο τέλος της αίτησης ??Με την παρούσα αίτηση δηλώνω οτι επιθυμω να ενταχθω στους πινακες μονιμων διορισμών σχολικού έτους 2012-13.Θα υποβάλλω σχετική αίτηση περιοχών διορισμού κατα την προθεσμία που θα οριστεί απο την σχετική εγκύκλιο και εφόσον πληρώ τις οριζόμενες σε αυτή προυποθέσεις.γιατί να έχεις κυρώσεις;;; αφού το λέει αν τις πληρώ...και ποιές είναι δηλαδή οι οριζόμενες προ'υ'ποθέσεις
Παράθεση από: lollipop στις Ιουλίου 16, 2012, 05:03:18 pmσυνάδελφοι, ξέρουμε τι παίζει με το κουτάκι 14 στο τέλος της αίτησης ??Με την παρούσα αίτηση δηλώνω οτι επιθυμω να ενταχθω στους πινακες μονιμων διορισμών σχολικού έτους 2012-13.Θα υποβάλλω σχετική αίτηση περιοχών διορισμού κατα την προθεσμία που θα οριστεί απο την σχετική εγκύκλιο και εφόσον πληρώ τις οριζόμενες σε αυτή προυποθέσεις.γιατί να έχεις κυρώσεις;;; αφού το λέει αν τις πληρώ...
συνάδελφοι, ξέρουμε τι παίζει με το κουτάκι 14 στο τέλος της αίτησης ??Με την παρούσα αίτηση δηλώνω οτι επιθυμω να ενταχθω στους πινακες μονιμων διορισμών σχολικού έτους 2012-13.Θα υποβάλλω σχετική αίτηση περιοχών διορισμού κατα την προθεσμία που θα οριστεί απο την σχετική εγκύκλιο και εφόσον πληρώ τις οριζόμενες σε αυτή προυποθέσεις.
καλησπέρα! Είμαι αναπληρώτρια νηπιαγωγός, αυτή θα είναι η 5η χρονιά. Έχω σειρά περίπου 600, θέλω να βάλω μόνο Αθήνες και όχι κουτάκι. Υπάρχει περίπτωση να μη φύγω στην α φαση ή να μείνω απ'έξω; Μερικές γνώμες θα ήθελα, δεν έχω κάνει ακόμα τα χαρτιά γιατί με τρώει το άγχος... Ευχαριστώ προκαταβολικά...