0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: froski στις Ιουλίου 18, 2012, 09:32:24 amΑν κάποιος δεν βρίσκεται στους πίνακες αναπληρωτών, έχει αφαιρεθεί λόγω ανάκλησης αίτησης (και όχι λόγω τιμωρίας) αλλά βρίσκεται στους πίνακες διορισμού κανονικά, θεωρείται παλιός; Δηλαδή καταθέτει μόνο πτυχίο; Πιστεύω πως ναι, αλλά έτσι ρωτάω για επιβεβαίωση. Ευχαριστώ.Θεωρείται παλιός και καταθέτει μόνο πτυχίο.
Αν κάποιος δεν βρίσκεται στους πίνακες αναπληρωτών, έχει αφαιρεθεί λόγω ανάκλησης αίτησης (και όχι λόγω τιμωρίας) αλλά βρίσκεται στους πίνακες διορισμού κανονικά, θεωρείται παλιός; Δηλαδή καταθέτει μόνο πτυχίο; Πιστεύω πως ναι, αλλά έτσι ρωτάω για επιβεβαίωση. Ευχαριστώ.
τέλος πάντων, τελικά σχετικά με τα μόρια από την επιτυχία σε προηγούμενο ΑΣΕΠ τι γίνεται; που τα δηλώνουμε;
καλησπερα σε ολους!να ρωτησω .. τι εννοουν λεγοντας πτυχιο αναγραφοντας την ημερομηνια κτησης?δεν ειναι η ημερομηνια ορκομωσιας που γραφουν πανω ολα τα πτυχια ή ειναι κατι αλλο εγγραφο το οποιο ζηταμε απο το πανεπιστημιο το οποιο φοιτησαμε?
Παράθεσητέλος πάντων, τελικά σχετικά με τα μόρια από την επιτυχία σε προηγούμενο ΑΣΕΠ τι γίνεται; που τα δηλώνουμε;και εγώ αυτό θέλω να ρωτήσω τι γίνεται με τα μόρια του ΑΣΕΠ που δεν φαίνονται πουθενά στην αίτηση???αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας απαντήσει ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!
και χρειαζεται αυτο το εγγραφο για την αιτηση?το στελνουν απο τα πανεπιστημια αν χρειαστει?
Παράθεση από: ELEN LIA στις Ιουλίου 18, 2012, 04:08:41 pmΠαράθεσητέλος πάντων, τελικά σχετικά με τα μόρια από την επιτυχία σε προηγούμενο ΑΣΕΠ τι γίνεται; που τα δηλώνουμε;και εγώ αυτό θέλω να ρωτήσω τι γίνεται με τα μόρια του ΑΣΕΠ που δεν φαίνονται πουθενά στην αίτηση???αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας απαντήσει ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!θα φανούν στους πίνακες κατευθείαν Ποτε δεν φαινόταν στην αίτηση