0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: adigoni στις Ιουλίου 19, 2012, 11:50:41 pmΕσείς οι 25 άφωνοι επισκέπτες, συνδεθείτε καλέ να μας πείτε αριθμό περιοχών 11 περιοχες και μαλιστα πολυ χλιαρες.με βλεπω στον παγκο παλι.
Εσείς οι 25 άφωνοι επισκέπτες, συνδεθείτε καλέ να μας πείτε αριθμό περιοχών
καλο ειναι να λετε ομως και τη σειρα σας στον πινακα. Αμ πως...
Παράθεση από: GR στις Ιουλίου 20, 2012, 12:01:24 amκαλο ειναι να λετε ομως και τη σειρα σας στον πινακα. Αμ πως...Εγώ έχω πολύ καλή σειρά, πριν το 100 και τώρα που θα φύγουν/διοριστούν κι άλλοι πάνω από μένα ακόμη καλύτερη. Τα τελευταία 2 χρόνια φεύγω στην Α φάση και είμαι στην 1η μου επιλογή. Παραλίγο να δηλώσω και τις 30 περιοχές και το κουτάκι! Μεγάλη βλακεία θα έκανα, θα είχα άγχος. Ευτυχώς με συγκράτησε μια φίλη...
Μη στεναχωριέσαι! Πιστεύω πως θα πάρει πολλούς αναπληρωτές, αφού διορισμούς δε θα κάνει αρκετούς. Φέτος σε πήραν;
:)Καλησπέρα!Μόλις συμπλήρωσα την αίτησή μου.Την καμαρώνω και την ξανακαμαρώνω.10 περιοχές πλήρους ωραρίου μόνο...Κλαίω βασικά, αλλά τι να κάνω που δεν μπορώ,επειδή τους έχω ικανούς να κάνουν ανάμειξη φέτος και στους φιλολόγους από την Α Φάση(ΑΚΩ,ΑΜΩ) κι επειδή δεν ξέρω και πόσοι θα μπούν στην κορυφή του πίνακα....Χωρίς κουτάκι για φέτος και χωρίς νησιά Τίκαρα και το 14α μεγαλοπρεπώς....ΕΠΙΘΥΜΩ ΔΙΟΡΙΣΜΟ, ΕΣΥ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ;;;
Παράθεση από: karxarias29 στις Ιουλίου 19, 2012, 01:19:15 amΕμένα, για 1η φορά σήμερα μετά από τόσα χρόνια, μου ζήτησαν να δουν και το πτυχίο, εκτός από το πιστοποιητικό που αναγράφει το βαθμό (το οποίο πτυχίο φυσικά δεν το είχα μαζί). Αφού, λοιπόν, εξήγησα στην κοπελίτσα ότι ποτέ δεν το είχαν ζητήσει στο παρελθόν και ότι σε λίγο ο Η/Υ της ΔΔΕ θα μου ρίξει φάσκελο και θα μου πει τελείωνε πια και διορίσου και επειδή φυσικά έχω ωραίο... πτερύγιο , με εξυπηρέτησε.Να ρωτήσω: δηλαδή κατέθεσες αίτηση αναπληρώτριας χωρίς να καταθέσεις επικυρωμένο αντίγραφο πτυχίο;
Εμένα, για 1η φορά σήμερα μετά από τόσα χρόνια, μου ζήτησαν να δουν και το πτυχίο, εκτός από το πιστοποιητικό που αναγράφει το βαθμό (το οποίο πτυχίο φυσικά δεν το είχα μαζί). Αφού, λοιπόν, εξήγησα στην κοπελίτσα ότι ποτέ δεν το είχαν ζητήσει στο παρελθόν και ότι σε λίγο ο Η/Υ της ΔΔΕ θα μου ρίξει φάσκελο και θα μου πει τελείωνε πια και διορίσου και επειδή φυσικά έχω ωραίο... πτερύγιο , με εξυπηρέτησε.
Πέρυσι είχα βάλει 3 και φέτος 2, οπότε νομίζω ότι σε ισοφαρίζω daffodils. Πέρυσι με πήραν στη