0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πρώτα θα δηλώσεις όλα τα ΑΚΩ, έπειτα τα ΑΜΩ.Στα ΑΚΩ δηλώνεις και τι θες πρώτα, π.χ. δημοτικά ή Δευτεροβάθμια κλπ....Δεν έχεις πιθανότητες, αλλά καταχωρίζεσαι στο σύστημα.Συγχαρητήρια και για την ορκομωσία σου λοιπόν Επίσης, αν δεν έχεις στην άκρη 2000 ευρώ, μη βάλεις κουτάκι ΑΚΩ.Ποτέ κουτάκι ΑΜΩ, γιατί μπορεί να είναι 10 ώρες Αστυπάλαια, τα χρήματα τα παίρνεις πολύ αργά λόγω ΕΣΠΑ, και δεν αξίζει η ελάχιστη προϋπηρεσία στην ειδικότητά σου, χωρίς ΑΣΕΠ...Κάνε όμως ό,τι νομίζεις καλύτερο για σένα.
Μπορείς σε κεπ ή στην αστυνομία και ίσως σε δικηγόρο, δεν είμαι σίγουρη!!! Περαστικά σου!!!!!!!!!!
ΑΚΩ=πλήρους, κανονικού ωραρίουΑΜΩ=μειωμένου ωραρίουΝαι, κουτάκι είναι αυτό που σε στέλνει και "στις λοιπές περιοχές"
Κοίτα, προσωπικά είμαι φάν του κουτιού αλλά φέτος ειδικά και χωρίς τα 2000 στην άκρη δεν το έβαλα, για ΑΚΩ πάντα.Αν είναι καλύτερα του χρόνου, θα το βάλω.Όμως να κοιτάξεις πώς μπορείς να τα φέρεις βόλτα μόνη σου.Αυτή είναι η φιλοσοφία μου
εχω σπασει το ποδι και δεν εκανα χαρτια για αναπληρωτες ακομα, μπορω να εξουσιοδοτησω καποιον αλλον να κανει τα χαρτια για μενα, δεν μπορω να κουνηθω λεμε