0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα! Μια ερώτηση αν και νομίζω ότι ξέρω την απάντηση (ΟΧΙ ) αν ανήκεις στην ειδικότητα ΠΕ02 στον μηδενικό πίνακα και στην αιτησή σου έχεις επιλέξει όλες τις παραμεθόριες περιοχές και κυρίως τα νησιά υπάρχει ποτέ περίπτωση να σε πάρουν ως αναπληρωτή είτε ΑΚΩ είτε ΑΜΩ;
Γεια κι από μενα συνάδελφοι!Να κάνω μια ερώτηση:Έχω ήδη κάνει την δήλωση περιοχών,αλλά θέλω να αλλάξω την αίτηση μου.Έχω το δικαίωμα;
Παράθεση από: efikkk στις Ιούλιος 23, 2012, 12:53:45 πμΓεια κι από μενα συνάδελφοι!Να κάνω μια ερώτηση:Έχω ήδη κάνει την δήλωση περιοχών,αλλά θέλω να αλλάξω την αίτηση μου.Έχω το δικαίωμα;ναι μπορεις να τροποποιησεις την αιτηση σου
To Yπουργείο Παιδείας ανανέωσε τα έγγραφα των αιτήσεων για τους αναπληρωτές. Μάλιστα η αίτηση είναι ηλεκτρονική και έχει οδηγίες συμπλήρωσης. Δηλαδή μπορούμε να την δακτυλογραφήσουμε ηλεκτρονικά;;;http://www.minedu.gov.gr/grafeio-typou/deltia-typoy/13-07-12-ypoboli-aitisis-dilosis-apo-ekpaideytikoys-protobathmias-kai-deyterobathmias-ekpaideysis-gia-entaksi-stoys-pinakes-anapliroton-kai-oromisthion.html
froski, δε γνωρίζω Ενημερώστε μας συνάδελφοι για την πορεία διεκπεραίωσης των αιτήσεών σας