0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό ακριβώς μου είπαν κ από το υπουργείο που πήρα πριν λίγο!
Παράθεση από: marion στις Ιουλίου 26, 2012, 03:32:48 pmΔε νομίζω. Από πρόπερσι , αν δεν κάνω λάθος, που τα δηλώνουμε ξεχωριστά, ακολουθούν ως προς τις προσλήψεις, τη σειρά του ενιαίου (εννοείται εφόσον έχουν δηλωθεί από τον εκάστοτε υποψήφιο). Εκτός αν έχει αλλάξει κάτι φέτος.Εαν ακολουθούν τη σειρά του ενιαίου γιατί μας ζητάνε βιογραφικό και συστατική επιστολή απο προσωπικότητα της ορθοδοξίας να υποβάλουμε;
Δε νομίζω. Από πρόπερσι , αν δεν κάνω λάθος, που τα δηλώνουμε ξεχωριστά, ακολουθούν ως προς τις προσλήψεις, τη σειρά του ενιαίου (εννοείται εφόσον έχουν δηλωθεί από τον εκάστοτε υποψήφιο). Εκτός αν έχει αλλάξει κάτι φέτος.
Εαν ακολουθούν τη σειρά του ενιαίου γιατί μας ζητάνε βιογραφικό και συστατική επιστολή απο προσωπικότητα της ορθοδοξίας να υποβάλουμε;
Λέει π.χ. δεν είμαι ιδιοκτήτης φροντιστηρίου, δεν είμαι υπόδικος, δεν.....δεν.....και αν στο τσέκαρε το κουτάκι ο υπάλληλος, έστω κι αν εσύ το ξέχασες, θα λέει "επιθυμώ να ενταχθώ στον ενιαίο πίνακα διορισμών", εάν δε στο τσέκαρε θα λέει δεν επιθυμώ...Παρολαυτά για φέτος δε χάνεις τίποτα...
Έβαλα να μου βρουν την αίτηση. Στη δεύτερη σελίδα αναφέρει ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ μόνιμος, φυγόδικος κτλ-κτλ σε κουτάκια. ΕΙΜΑΙ υγιής κτλ-κτλ. ΕΠΙΘΥΜΩ την ένταξη σε ενιαίο διορισμών. Υπήρχε από μόνο του. Δεν τσεκάρουμε εμείς κάτι. Εκτός αν υπήρχαν συνάδελφοι που δεν ήθελαν να διοριστούν. Διορθώστε με αν έχω λάθος. Το κουτάκι ΕΠΙΘΥΜΩ να ενταχτώ σε ενιαίο υπήρχε μόνο του.