0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φυσιολογικά, η κάθε εγκύκλιος έχει τους δικούς της περιορισμούς.
όχι αυτό που λες δεν ισχύει!τέτοια άτομα που λες δεν έχουν το δικαίωμα να προσμετρήσουν την προυπηρεσία τους στην πληροφορική γιατί δεν έχουν βασικό πτυχίο πληροφορικής. αυτοί, για να μην πάει χαμένη η προυπηρεσία τους, τους την αναγνωρίζει στον βασικό τους κλάδο, εκεί που έχουν βασικό πτυχίο δηλαδή, παρόλο που δεν δίδαξαν ούτε 1 ώρα στο αντικείμενο αυτό.για παράδειγμα ένας τέτοιος πληροφορικός μπορεί να περάσει την προυπηρεσία που απέκτησε διδάσκοντας πληροφορική, στον κλάδο των Φυσικών αν το πτυχίο του είναι Φυσικήςεξάλλου δεν έχει νόημα να τους την αναγνωρίσει στην πληροφορική, αφού εδώ και χρόνια αυτά τα άτομα δεν έχουν δικαίωμα καν αίτησης για τον κλάδο της πληροφορικής αφού δεν έχουν πτυχίο πληροφορικής. άρα θα ήταν άσκοπο να τους περάσει την προυπηρεσία σε έναν κλάδο για τον οποίο δεν έχουν δικαίωμα αίτησης!!πρόκειται για ένα μπάχαλο. αυτά τα άτομα βρέθηκαν στο μάτι του κύκλώνα!αν τους αναγνώριζε την προυπηρεσία στην πληροφορική, θίγονται οι ΠΕ19-ΠΕ20 γιατί έτσι τους τρώνε θέσεις άτομα που δεν έχουν πτυχίο πληροφορικήςαν τους αναγνωρίσει στον βασικό τους κλάδο (όπως και κάνει εξάλλου) θίγονται οι συνάδελφοι αυτού του κλάδου γιατί κάποιοι πχ που δεν δίδαξαν ποτέ τους Μαθηματικά εμφανίζονται με κάποια χρόνια προυπηρεσίας ως Μαθηματικοί!!όπως και να το πάρεις υπάρχει πρόβλημα!!τι έπρεπε να τους κάνει; να τους διώξει τελείως; και η προυπηρεσία τόσων μηνών (ή και ετών) να πάει στα σκουπίδια?το θέμα είναι να μην είχε γίνει αυτό το μπέρδεμα από την αρχή. άντε τώρα να το ξεμπερδέψεις!
Θέλω να ρωτήσω εαν τα μόρια της ειδικής αγωγής περνούν στους πίνακες της γενικής αγωγής .Αυτό νομίζω ίσχυε πριν τον νόμο 3848\2010 της διαμαντοπούλου αλλά δεν ξέρω εαν συνεχίζει να ισχύει και μετά την ψηφισή του.