0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Costas στις Αυγούστου 13, 2012, 11:07:34 amΜήπως ξέρει κανείς γιατί εγινε αυτό;Ξέμειναν από δασκάλους/καθηγητές;Σοβαρα τωρα, μηπως εισαι σε νομο που δεν εχει αρκετους μουσικους; Λογω της αυξησης των σχολειων διευρυμενου ωραριου φετος, θα επαθαν σοκ αν ειδαν οτι δεν εχουν αρκετες αιτησεις. Ισως αυτη που σε πηρε εχει παιδι στο δημοτικο κι αγωνιά οτι παλι το παιδι της θα χασει μαθηματα φετος! (οχι οτι δικαιολογειται η παρατυπια, σε καμια περιπτωση!)
Μήπως ξέρει κανείς γιατί εγινε αυτό;Ξέμειναν από δασκάλους/καθηγητές;
Σήμερα περί τις 6-8 θα αναρτηθούν τα αποτελέσματα για την δευτεροβάθμια. Υπομονή.
Παιδιά επίσης να πω τώρα που το σκέφτομαι -επειδή δεν είχα καταλάβει την έκταση του θέματος (ίσως επειδή δε με ενδιαφέρει το θέμα των σχολείων και ψάχνω άλλους τρόπους εργασίας) και την κατάλαβα τώρα εδώ από τις αντιδράσεις σας - πως δεν είμαι σίγουρος πως μου είπε επί λέξη:"Μπορείτε να κάνετε και τώρα αίτηση" ή "μπορούσατε να είχατε κάνει αίτηση".Αλλά φαντάζομαι, για να με πάρει, μάλλον το πρώτο μου είπε..Αλλιώς να με πάρει να μου πει τί θα μπορούσα να είχα κάνει;
φτανει δημιουργειτε εντυπωσεις και πανικο με το να λετε οτι σασ ερχεται στο κεφαλι.αμα σε πηρανε τηλφωνο μπραβο ,χαιρετισματα πεσ τους.
θα πόσταρα τραγούδι που ταιριάζει γάντι,αλλά θα το σβήσουν...όπως κανουν πάντα....
http://et.diavgeia.gov.gr/f/minedu εδώ θα βγούν
Προτού αναρτήσουν πίνακες, μιλούν για ενστάσεις!Το νου μας...