0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Dianna στις Σεπτεμβρίου 08, 2012, 12:26:21 amΕιλικρινά πιστεύετε ότι με την παρούσα άθλια οικονομική κατάσταση μπορεί να γίνει ΑΣΕΠ; Ένας τέτοιος διαγωνισμός κοστίζει τρελά...Προσωπικά το θεωρώ αδύνατο για τα προσεχή έτη.Ναι αλλα εαν του χρονου αυξηθει το ωραριο και ενας σεβαστος αριθμος αναπληρωτων με μια αξιοσεβαστη προυπηρεσια μεινει εκτος...τι θα κανουν ολοι αυτοι ; Θα περιμενουν να "φτιαξει" η οικονομια ? Για αυτο του χρονου η προοπτικη μεσα απο την οποια βλεπεις το διαγωνισμο μπορει να αλλαξει...Πολλοι που θα μεινουν σπιτι τους αναγκαστικα του χρονου μετα απο χρονια αναπληρωσης-δουλειας ισως στραφουν υπερ της διεξαγωγης του...
Ειλικρινά πιστεύετε ότι με την παρούσα άθλια οικονομική κατάσταση μπορεί να γίνει ΑΣΕΠ; Ένας τέτοιος διαγωνισμός κοστίζει τρελά...Προσωπικά το θεωρώ αδύνατο για τα προσεχή έτη.
τετοιες ωρες
Συμφωνω με evkan2,και να προσθεσω πωςτο δικιο ειναι να μη μετρησει η υπηρεσια των συναδελφων απο το 2010 και μετα. ουτε 1 μοριο.
Θεωρώ πως για τους βασικούς κλάδους θα γίνει ΑΣΕΠ αρχές του 2014, αφού υπάρχουν αρκετές ανάγκες και συνταξιοδοτούνται πολλοί. Τώρα ως προς την προυπηρεσία, φυσικά και θα μετρήσει για όσους έχουν δουλέψει από το 2010 και μετά, εφόσον γίνει διαγωνισμός, που συνεπάγεται αυτόματα και άνοιγμα των πινάκων.
Παράθεση από: anixia στις Σεπτεμβρίου 08, 2012, 12:51:56 amτετοιες ωρες ...ξενυχταει η νοικοκυρα και βαζει μπουγαδα για τα ρουχα των παιδιων...
Ελα ντε κι εγω την ιδια απορια εχω!Καθε φορα που βλεπω αυτο το θεμα μου ρχετε να γελασω.Προσωπικα δεν με νοιαζει αν γινει αλλα μερικες φορες νομιζω οτι ζω σε παραλληλο συμπαν.