0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφε μην απορείς καθόλου. Με μια προσεχτική ματιά θα διαπιστώσεις οτι το θέμα ανακινείται από τα ίδια άτομα εδώ και χρόνια, νέους πτυχιούχους που ειναι δικαιολογημένοι και κυρίως από παλιότερους που ενώ εγιναν τοσοι διαγωνισμοί τωρα αυτοί αποφάσισαν να συμμετέχουν ασε που δεν έχουν καμια επιτυχια οσοι συμμετείχαν. Επιπλέον έχουν την απαίτηση να μην μετρήσει και η προυπηρεσία. Κάτι άλλο;
Παράθεση από: giouvis77 στις Σεπτεμβρίου 08, 2012, 08:45:36 amΕλα ντε κι εγω την ιδια απορια εχω!Καθε φορα που βλεπω αυτο το θεμα μου ρχετε να γελασω.Προσωπικα δεν με νοιαζει αν γινει αλλα μερικες φορες νομιζω οτι ζω σε παραλληλο συμπαν.Συνάδελφε μην απορείς καθόλου. Με μια προσεχτική ματιά θα διαπιστώσεις οτι το θέμα ανακινείται από τα ίδια άτομα εδώ και χρόνια, νέους πτυχιούχους που ειναι δικαιολογημένοι και κυρίως από παλιότερους που ενώ εγιναν τοσοι διαγωνισμοί τωρα αυτοί αποφάσισαν να συμμετέχουν ασε που δεν έχουν καμια επιτυχια οσοι συμμετείχαν. Επιπλέον έχουν την απαίτηση να μην μετρήσει και η προυπηρεσία. Κάτι άλλο;
Ελα ντε κι εγω την ιδια απορια εχω!Καθε φορα που βλεπω αυτο το θεμα μου ρχετε να γελασω.Προσωπικα δεν με νοιαζει αν γινει αλλα μερικες φορες νομιζω οτι ζω σε παραλληλο συμπαν.
Και η καραμελα για τους νεους και τις χαμενες ευκαιριες συνεχιζεται...Ξερετε ποτε πραγματικα θα εχουν οι νεοι μια ευκαιρια;Οταν διοριστουν ολοι οι παλιοι που βρισκονται μπροστα τους με τις τεραστιες προυπηρεσιες.Το να ζηταν ΑΣΕΠμονο για να ανακατευτει η τραπουλα ειναι σαν να ζηταω εγω που ειμαι αναπληρωτρια να ξεδιοριστουν οι μονιμοι που δεν εχουν ΑΣΕΠ για να διοριστω εγω στη θεση τους.