0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
και πιστευεις οτι ο ασεπ διασφαλιζει κατι τετοιο?
Παράθεση από: τζόρτζια1 στις Σεπτεμβρίου 08, 2012, 01:47:51 pmκαι πιστευεις οτι ο ασεπ διασφαλιζει κατι τετοιο?Ναι.Κι αν ¨παρασυρθείς¨από το κλίμα που επικρατεί στα σχολεία και δεν εφαρμόζεις αυτά που έμαθες όταν κάθισες και διάβασες για το ΑΣΕΠ,τουλάχιστον έχεις τη θεωρητική κατάρτιση να τα εφαρμόσεις όταν αναγκαστείς (βλ.αξιολόγηση).Ασε που διαθέτεις την επιστημονική βάση για να αποφύγεις τις ¨χοντράδες¨.Φυσικά κι αυτά δεν είναι απόλυτα (όπως τίποτα στην ανθρώπινη ζωή άλλωστε!),ούτε σημαίνουν ότι ο διαγωνισμός δεν επιδέχεται βελτιώσεις.
Ειδατε ποσοι ειμαστε στο ''εμεις'',γι'αυτο λεω το καραβι μπαζει και θα μπαζει απ'ολους μας!
Παράθεση από: rublev στις Σεπτεμβρίου 08, 2012, 02:10:35 pmΠαράθεση από: τζόρτζια1 στις Σεπτεμβρίου 08, 2012, 01:47:51 pmκαι πιστευεις οτι ο ασεπ διασφαλιζει κατι τετοιο?Ναι.Κι αν ¨παρασυρθείς¨από το κλίμα που επικρατεί στα σχολεία και δεν εφαρμόζεις αυτά που έμαθες όταν κάθισες και διάβασες για το ΑΣΕΠ,τουλάχιστον έχεις τη θεωρητική κατάρτιση να τα εφαρμόσεις όταν αναγκαστείς (βλ.αξιολόγηση).Ασε που διαθέτεις την επιστημονική βάση για να αποφύγεις τις ¨χοντράδες¨.Φυσικά κι αυτά δεν είναι απόλυτα (όπως τίποτα στην ανθρώπινη ζωή άλλωστε!),ούτε σημαίνουν ότι ο διαγωνισμός δεν επιδέχεται βελτιώσεις.
Αν περιμενεις απο το ασεπ να παρεις παιδαγωγικη καταρτιση καηκες. Ισως να μην εχεις μπει ποτε σε ταξη και γι αυτο να τα λες αυτα!
Δεν καταλαβαινω ποιους ενοχλει η διεξαγωγη ενος διαγωνισμου? (αν ποτε γίνει)
Παράθεση από: MARKOS στις Σεπτεμβρίου 08, 2012, 02:34:02 pmΔεν καταλαβαινω ποιους ενοχλει η διεξαγωγη ενος διαγωνισμου? (αν ποτε γίνει)Αυτους που απεκτησαν προυπηρεσια με αγωνα.