0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας και τον χρόνο σας, με βοηθήσατε πολύ. Για Χίο αναφέρομαι ναι, έπρεπε να το διευκρινίσω.Οπότε για αυτό και η απορία μου για το αν θα διπλασιάσω τα μόρια, επειδή συνήθως καλύπτονται τα κενα της
Προς @Lasid: Έχω ακούσει περίπτωση που άλλαξε περιοχή και αποκλείστηκε από τις μεταθέσεις. Καλύτερα να μη γίνει αλλαγή περιοχής.
Ε φυσικά και πρέπει να παραμείνει στη
Καλησπέρα σε όλες και όλους.Μια ερώτηση για την Α'Κυκλαδων.Το δημοτικό της Σίφνου και του Αδάμαντα της Μήλου ανήκουν στην κατηγορία Ι (10 μόρια ) και στη σελίδα της Πρωτοβάθμιας Κυκλάδων αναφέρεται ότι δεν είναι δυσπρόσιτα .Γνωρίζει κανείς τι τελικά ισχύει ;Ευχαριστώ .
Όλα τα σχολεία της Α Κυκλάδων είναι κατηγορίας Ι και δίνουν 10 μόρια, το οποίο σημαίνει ότι ο εκπαιδευτικός στην υποχρεωτική διετία εκεί θα πάρει 40 ΜΣΔ. Αυτό είναι βέβαιο!
Αυτό γνώριζα κι εγώ και απόρησα με αυτό που είδα στη σελίδα της διεύθυνσης.Ευχαριστω για την απάντηση !
Η σελίδα της διεύθυνσης λέει από πότε έχει να ενημερωθεί; Οι μοριοδοτήσεις των σχολείων υπάρχουν σε ΦΕΚ. Δεν υπάρχει αμφιβολία.