PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Αδιόριστοι Εκπαιδευτικοί
Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ
(Συντονιστές:
IoannisDr
,
MARKOS
,
victor123
,
Stelios
)
Πότε μπορεί κανείς να δει το γραπτό του από τον ΑΣΕΠ
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
3
4
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Πότε μπορεί κανείς να δει το γραπτό του από τον ΑΣΕΠ (Αναγνώστηκε 9538 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
kate1
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Πότε μπορεί κανείς να δει το γραπτό του από τον ΑΣΕΠ
«
στις:
Αυγούστου 08, 2007, 10:44:30 am »
Tweet
Alfavita.gr : Πότε μπορεί κανείς να δει το γραπτό του από τον ΑΣΕΠ
(διαγωνισμός των εκπαιδευτικών)
Καταγράφουμε παρακάτω τις απαντήσεις που δόθηκαν από την πλευρά του ΑΣΕΠ στα ζητήματα που έθεσε η Πανελλήνια Ένωση Καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης
Πότε θα αρχίσει η διαδικασία επίδειξης γραπτού;
Γίνεται προγραμματισμός ώστε από αρχές Σεπτέμβρη (απογευματινές ώρες και Σαββατοκύριακα) να αρχίσει η διαδικασία επίδειξης γραπτού, για όσους έχουν κάνει την αντίστοιχη αίτηση.
Επισημαίνεται, ότι πρόκειται για επίδειξη γραπτού και όχι επίδοση. Ο εξεταζόμενος θα έχει το δικαίωμα να δει το γραπτό του, την βαθμολογία των διορθωτών και τις τυχόν παρατηρήσεις που έχουν γίνει. Μπορεί να έχει μαζί του στυλό και χαρτί για σημειώσεις.
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ: Πότε μπορεί κανείς να δει το γραπτό του από τον ΑΣΕΠ
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 16:36:09 »
korina76
Προχωρημένο μέλος
Φύλο:
If you're gonna dream, dream high
«
Απάντηση #1 στις:
Αυγούστου 08, 2007, 07:15:07 pm »
Για ποιες αιτήσεις κάνει λόγο η ανακοίνωση; Εννοούν τις ενστάσεις; Γιατί εγώ δεν πήρα είδηση κάτι κι έχω μεγάλη αμφιβολία για τη βαθμολογία μου στ' αρχαία.
Καταγράφηκε
kate1
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #2 στις:
Αυγούστου 08, 2007, 07:37:58 pm »
Τις αιτήσεις για να δεί κανείς το γραπτό του. Με αίτηση το βλέπεις . Ένσταση κάνεις μόνο για θέματα προσαυξήσεων π.χ. προυπηρεσία , μεταπτυχιακά κλπ.
Καταγράφηκε
korina76
Προχωρημένο μέλος
Φύλο:
If you're gonna dream, dream high
«
Απάντηση #3 στις:
Σεπτεμβρίου 06, 2007, 09:11:26 pm »
Πότε γίνονται αυτές οι αιτήσεις; Για τον ΑΣΕΠ του 2007 έχουν γίνει;
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 16:36:09 »
kellykou
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #4 στις:
Σεπτεμβρίου 06, 2007, 09:43:22 pm »
Εχουν γινει αλλά ίσως έχεις δικαιωμα να κανεις και τωρα αιτηση να δεις το γραπτο σου. Καλυτερα πάρε τηλεφωνο στον ΑΣΕΠ να ρωτησεις.
Καταγράφηκε
swtia
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #5 στις:
Σεπτεμβρίου 10, 2007, 01:53:39 pm »
παιδια πηρα τηλ. στον ασεπ να ρωτησω ποτε μπορουμε να δουμε τα γραπτα μας και μιλησα με την υπευθ. ειπε οτι θα ξεκινησουν μετα την ορκωμοσια της νεας κυβερνησης και θα κκαλουν με την σειρα των ειδικ. που βγηκαν τα αποτελεσματα. το αστειο ειναι οτι της εκανα κατι παραπονακια ειδικα για τις διαφορες που εντοπισαμε στην ιστορια. πρωτον μου ειπε οτι φετος ειναι η πρωτη φορα που θα δειξουν γραπτα. πως γινεται να εχουν βγει ηδη στις ειδησεις και το ραδιοφωνο μαθηματικοι που ειδαν τα γραπτα τους και τους ειπαν οτι δεν υπαρχει περιπτωση αναβαθμολογησης και οτι οι δημοσιογραφοι κανουν την τριχα τριχια. επισης οτι οι αποκλισεις στις ερωτησεις πολ. επιλογης οφειλονται στο οτι δεν θυμομαστε τι γραψαμε.ΛΑΘΗ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.πεφτει πολυ δουλεμα τελικα.αν θελετε παρτε και σεις και στολιστε την λιγακι αφου λυσετε τις αποριες σας. το τηλ ειναι 2108706420
Καταγράφηκε
http://siamantoura.blogspot.com
kellykou
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #6 στις:
Σεπτεμβρίου 10, 2007, 02:25:16 pm »
Θέλω να πω ότι αυτη η υπαλληλος που ειπε οτι ειναι η πρωτη φορα που δειχνουν γραπτα ειναι ή ανιδεη ή μεγαλη ψευτρα. Στον προηγουμενο ΑΣΕΠ ένα χρονο μετα την εκδοση των αποτελεσματων και αφου βγηκε η απόφαση απο την Αρχη Προστασιας Πρ. Δεδ. ότι μπορουν να δουν γραπτα η καλυτερη μου φιλη εκανε αιτηση μαζι και άλλα 150 άτομα περιπου και τα ειδαν. Μαλιστα ειχαν ζητησει και αντιγραφα κάποιοι με δικηγορο αλλά ο ΑΣΕΠ ειχε κάνει ενσταση στην αποφαση του ΑΣΕΠ να παιρνουμε αντιγραφα και ειχε παει το θεμα σε δευτερο βαθμο. Η φιλη μου λοιπον τα ειδε τα γραπτα. Ειδε οτι τα πολλαπλης ηταν διορθωμενα με το χερι, οτι στη διδακτικη ειχε τεραστια διαφορα και ειχε παει σε τριτο διορθωτη ο οποιος της ειχεβάλει λιγο παραπανω από το χαμηλότερο και τα λαθη ηταν απλά κοκκινες γραμμες χωρις διορθωση. Μαλιστα με παρακινησε τοτε να κανω και εγω αιτηση αλλά ήμουν τοσο κουρασμενη και στενοχωρημενη, πλησιαζε και ο επομενος ΑΣΕΠ και λεω αστο να πάει. Φετος ομως εκανα αιτηση να τα δω και ειμαι αποφασισμενη να παρω αντιγραφο. Εξάλλου η Αρχη το λεει καθαρα. Η επιδειξη του γραπτου ειναι δωρεαν. Για να παρεις αντιγραφα πληρωνεις 10 ευρω παραβολο. Εμενα γιατι μου το κρατησαν το παραβολο αν δεν επροκειτο να μου δωσουν αντιγραφα?
Οσοναφορα για τους μαθηματικους 80 άτομα που τα ειδαν, ολοι ψευτες ηταν?
Καταγράφηκε
swtia
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #7 στις:
Σεπτεμβρίου 10, 2007, 03:55:01 pm »
τα ξερω... κι εγω κατι τετοια της ειπα για μια φιλη μου και ειπε μην ακουτε τους φιλους σας αλλα λενε και αλλα κανουν.. κανει και μαθηματακι η κυρια.μου το τονισε οτι ειναι η πρωτη φορα που θα δειξουν γραπτα και οτι αυτη ειναι η υπευθ. αυτη τα δειχνει. πολυ δουλεμα σας λεω................
Καταγράφηκε
swtia
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #8 στις:
Σεπτεμβρίου 10, 2007, 04:03:17 pm »
ακομη μου ειπε οτι δεν θυμομαστε τι γραψαμε και γι αυτο βλεπουμε διαφορες στα πολλαπλης. πχ οτι μπορει να μαυρισαμε δυο τετραγωνακια στην ιδια απαντηση η ακομη οτι εχει δει γραπτο με 10 απαντητες ερωτησεις. εγω προσωπικα τα κοιταξα 4-5 φορες απο το προχειρο και ειμαι σιγουρη οτι αν ειχα κατι τετοιο τη 2η-3η φορα θα το βλεπα. δε σταβωθηκαμε κιολας
Καταγράφηκε
morgan
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
ΠΕ 02
«
Απάντηση #9 στις:
Σεπτεμβρίου 10, 2007, 04:13:20 pm »
κι εμένα όταν πήρα τηλ. μου είπαν ότι "μηχανογραφικά λάθη δεν γίνονται αλλά αν έχει γίνει, ναι, θα το διορθώσουμε"
Κι εγώ περιμένω να μου τηλ.
Κάτι άλλο τώρα: θέλω να πάρω αντίγραφο αλλά παράβολο δεν τους έστειλα. Μπορώ να τους το δώσω εκεί επί τόπου;
Καταγράφηκε
ἔστι δίκης ὀφθαλμός ὅς τὰ πάνθ' ὁρᾷ
kellykou
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #10 στις:
Σεπτεμβρίου 10, 2007, 04:49:47 pm »
Aυτο δεν το γνωριζω αλλα νομιζεις οτι θα πάρουμε εμεις αντιγραφα που το πληρωσαμε? ΑΣΕ και θα στην κανονισω εγω την κυρια. Η φιλη μου που τα ειδε, ξαναεκανε μαζι μου αιτηση και φετος και εχουμε συνεχομενους αριθμους πρωτοκολλου. Θα παμε μαζι και θα της πουμε οτι η φιλη μου ειναι η ανυπαρκτη που της εδειξε τα γραπτα πριν κανα χρονο για να δουμε τι θα απαντησει. Πάντως αν ηταν κυριοι δε θα το τραβουσα στα ακρα αλλά επειδη θεωρώ οτι με κοροιδευουν και κατι σαπιο υπαρχει στο βασιλειο της Δανιμαρκιας, θα το παλεψω οσο μπορω.
Καταγράφηκε
ΜΑΤ
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #11 στις:
Σεπτεμβρίου 10, 2007, 04:55:52 pm »
καλο κουραγιο
Καταγράφηκε
Syllas
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
Ένας φακίρης, πολλοί φουκαράδες
«
Απάντηση #12 στις:
Σεπτεμβρίου 10, 2007, 04:59:46 pm »
Παράθεση από: kellykou στις Σεπτεμβρίου 10, 2007, 02:25:16 pm
Ειδε οτι τα πολλαπλης ηταν διορθωμενα με το χερι
Διορθωμένα πολλαπλής με το χέρι
Το σκάνερ δεν είναι;;; Αν είναι για αρχαία πολλαπλής οκ πάσο.
Καταγράφηκε
kellykou
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #13 στις:
Σεπτεμβρίου 10, 2007, 05:03:28 pm »
Οχι Syllas αποκλειεται να λεει η φιλη μου ψεματα. Αυτα ακριβως μου ειπε. Ειμαστε μαζι από παιδια, μαλιστα με παρακινησε να κανω και εγω αιτηση. Πάντως κοντος ψαλμος αλληλουια. Να δουμε αυτη τη φορα τι θα γινει. Πάντως μαθηματικοι κάποιοι τα ειδαν. Το ειπαν και σε κατι γνωστους μου εγκυρα.
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
3
4
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum