0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υποβάθμιση πτυχίου, γέννεση των φροντιστηρίων του ΑΣΕΠ και η απόγνωση χιλιάδων ανθρώπων που έβλεπαν να καταλύονται οι σπουδές τους και να αντικαθίστανται με δυο δίωρες εξετάσεις, ήταν ο απόλυτος εξευτελισμός.
Παράθεση από: irenead στις Ιουλίου 02, 2012, 11:58:37 pmΕγώ θεωρώ ότι τουλάχιστον μία επιτυχία στον Ασεπ έπρεπε να είναι προϋπόθεση για όλους τους διοριστέους. Και υπάρχουν και πολλοί που θεωρούμε ότι η εφαρμογή της "επιτυχίας" είναι αυτή που έβαλε ταφόπλακα στους διορισμούς εδώ και πολλά χρόνια. Τα έλεγε τότε η ΟΛΜΕ αλλά κανείς δεν την άκουγε. Οι νέοι είδαν το τυρί αλλά δεν είδαν τη φάκα. Υποβάθμιση πτυχίου, γέννεση των φροντιστηρίων του ΑΣΕΠ και η απόγνωση χιλιάδων ανθρώπων που έβλεπαν να καταλύονται οι σπουδές τους και να αντικαθίστανται με δυο δίωρες εξετάσεις, ήταν ο απόλυτος εξευτελισμός.
Εγώ θεωρώ ότι τουλάχιστον μία επιτυχία στον Ασεπ έπρεπε να είναι προϋπόθεση για όλους τους διοριστέους.
Ε αφού είναι τετράωρες να τις εξομοιώσουμε με διδακτορικό. Τι λες;
Παράθεση από: loukritiα στις Ιουλίου 03, 2012, 12:08:28 amΠαράθεση από: irenead στις Ιουλίου 02, 2012, 11:58:37 pmΕγώ θεωρώ ότι τουλάχιστον μία επιτυχία στον Ασεπ έπρεπε να είναι προϋπόθεση για όλους τους διοριστέους. Και υπάρχουν και πολλοί που θεωρούμε ότι η εφαρμογή της "επιτυχίας" είναι αυτή που έβαλε ταφόπλακα στους διορισμούς εδώ και πολλά χρόνια. Τα έλεγε τότε η ΟΛΜΕ αλλά κανείς δεν την άκουγε. Οι νέοι είδαν το τυρί αλλά δεν είδαν τη φάκα. Υποβάθμιση πτυχίου, γέννεση των φροντιστηρίων του ΑΣΕΠ και η απόγνωση χιλιάδων ανθρώπων που έβλεπαν να καταλύονται οι σπουδές τους και να αντικαθίστανται με δυο δίωρες εξετάσεις, ήταν ο απόλυτος εξευτελισμός.Οτι ο Ασεπ ήταν μέσο για τη μείωση των διορισμών το ξέρουμε.Από την άλλη όμως,τα πτυχία μας απαξιώθηκαν γιατί υπήρξε αθρόα ίδρυση σχολών κάθε τύπου,πλεον ο μαθητής του 10-13 εισάγεται σε καθηγητικές σχολές και θέλει να δουλέψει στην εκπαίδευση,ενώ δεν ξέρει να γράψει το όνομά του.Είμαστε πλέον πάρα πολλοί.....
Παράθεση από: loukritiα στις Ιουλίου 03, 2012, 12:14:19 amΕ αφού είναι τετράωρες να τις εξομοιώσουμε με διδακτορικό. Τι λες;Δεν είναι κακή ιδέα. Έτσι πας αμέσως στο βαθμό Δ...Έχω την εκτίμηση πως αυτοί που δεν έχουν επιτυχία ΑΣΕΠ στους πίνακες είναι πια μειοψηφία. Έτσι μου φάνηκε τουλάχιστον στους φυσικούς. Ο ποιότητα του πολιτισμού ενός κλάδου φαίνεται στον τρόπο που αντιμεωπίζει τις μειοψηφίες...
Σοβαρά τώρα:
α ρε διαμαντοπουλου που μας χρειαζεται αλλα ουτε αυτη δεν εφτασε για να ενωθουμε, αρα ποτεοσο για τους διορισμους, χλωμο, προεχουν τα σωματα ασφαλειας, οι ομαδες, γαμα,ζητα,δελτα,φαγε,....και οι Ο.Τ.Α.,απο κει θα αρχισει η ανακαμψη της χωραςοποτε ειρηνη αδερφια,καντε καμια βουτια και χαλαρωστε, εγω σε λιγο παω να βουτηξω γεια και χαρα
Εδώ βλέπεις νομικιστικές αντιπαραθέσεις με εμφαλτήριο το προσωπικό όφελος του καθενός.
Εδώ το 24μηνο ονομάστηκε "ρουσφέτι"...