0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
το ερώτημα θα απαντηθεί όταν μάθουμε τι θα κάνουν με τους επιλαχόντες
Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τι φαντάζεται ότι θα συμβεί με τους υπόλοιπους 77 διοριστέους νηπιαγωγούς του ΑΣΕΠ?Μπορεί κάποιος να υπολογίσει αν θα τους διορίσει φέτος το Υπουργείο ή θα πάει για ακόμη μια χρονιά αυτή η κατάσταση???Κάθε εικασία δεκτή!!!!!
Για να διορίσει επιλαχόντες λέγεται ότι πρέπει να λήξει η μεταβατική.
Σε αυτούς τους κλάδους μπορούν να γίνουν από το 24μηνο και από τις ειδικές κατηγορίες.Παράθεση από: rozy4 στις Ιουλίου 13, 2012, 11:22:00 amΓια να διορίσει επιλαχόντες λέγεται ότι πρέπει να λήξει η μεταβατική.Μην εκπλαγγείτε αν δείτε την πολιτική ηγεσία του υπουργείου να λέει ότι εγώ ήθελα να διορίσω αλλά το νομοθετικό πλαίσιο δεν μου επιτρέπει...
Επειδη εξαντληθηκε λέει το 60 - 40 δεν θα βγει ο αναναιωμενος ενιαίος πίνακας 2012 λέει η εγκύκλιος.Τι σημαίνει πάλι αυτο? Μήπως δεν διορίσει καθόλου?
Αρα επιλαχόντες τίποτα?
Παράθεση από: Stelios στις Ιουλίου 13, 2012, 11:56:15 amΣε αυτούς τους κλάδους μπορούν να γίνουν από το 24μηνο και από τις ειδικές κατηγορίες.Παράθεση από: rozy4 στις Ιουλίου 13, 2012, 11:22:00 amΓια να διορίσει επιλαχόντες λέγεται ότι πρέπει να λήξει η μεταβατική.Μην εκπλαγγείτε αν δείτε την πολιτική ηγεσία του υπουργείου να λέει ότι εγώ ήθελα να διορίσω αλλά το νομοθετικό πλαίσιο δεν μου επιτρέπει...Συμφωνώ απόλυτα. Ομως στους μαθηματικούς γίνεται να διορίσει μόνο ειδικές κατηγορίες? Και πόσοι να είναι αυτοι.