0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ, ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΚΟΠΗΚΑ ΜΕ 49,5 ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ 2008 ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ(2006-2007) ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΜΗ ΔΙΟΡΙΣΤΕΑ ΕΙΜΑΙ ΓΑΪΔΟΥΡΑ;;;ΤΙ ΞΕΡΕΙ Η ΟΛΜΕ ΑΠΟ ΑΣΕΠ;ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΔΩΣΕΙ;
Παράθεση από: adigoni στις Ιουλίου 13, 2012, 06:17:32 pmΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ, ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΚΟΠΗΚΑ ΜΕ 49,5 ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ 2008 ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ(2006-2007) ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΜΗ ΔΙΟΡΙΣΤΕΑ ΕΙΜΑΙ ΓΑΪΔΟΥΡΑ;;;ΤΙ ΞΕΡΕΙ Η ΟΛΜΕ ΑΠΟ ΑΣΕΠ;ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΔΩΣΕΙ;Ναι.. Αdigoni ... αλλά και κάποιοι άλλοι κόπηκαν στον ασεπ του 2006... και δεν ήταν καν αναπληρωτές αλλά άνεργοι... και είχαν και οικογένεια... και μεγαλύτεροι από εσένα ... και δεν είχαν την ευκαιρία να είναι ούτε καν αναπληρωτές... γιατί είχαν μειωθεί οι μόνιμοι διορισμοί αλλά και οι αναπληρωτές... Αυτοί πώς λές να νιώθουν.. Ας μην αρχίσουμε τώρα τις αντιπαραθέσεις μεταξύ των Ασεπιστών... Είμαστε όλοι πολύ πολύ κουρασμένοι.. άνεργοι.. και χωρίς χρήματα... Ψυχραιμία.. ας αδικηθούν οι λιγότερο αδικημένοι.. όλοι είναι αδικημένοι.. κάποιοι όμως περισσότερο...
Οπότε ο βολεμένος Ασεπίστας από το 2006 ας παραμείνει... και ο ασεπίστας του 2009 ας συνεχίσει να είναι ο κακομοίρης... Ας μην χαθεί το πριγκιπάτο λοιπόν...
Παράθεση από: GERMANOS στις Ιουλίου 13, 2012, 07:27:47 pmΟπότε ο βολεμένος Ασεπίστας από το 2006 ας παραμείνει... και ο ασεπίστας του 2009 ας συνεχίσει να είναι ο κακομοίρης... Ας μην χαθεί το πριγκιπάτο λοιπόν...Στάσου δεν μπορεί να γίνει κάτι πιο δίκαιο? Οι βαθμοί υπάρχουν, και οι προυπηρεσίες υπάρχουν.
Μέχρι τώρα μόνο δικαιοσύνη δεν υπάρχει για τους ΑΣΕΠΙΣΤΕΕΣ 2009 Να σου θυμήσω.. Δυσκολότερα θέματα 461 διοριστέοι.. Φέτος έγινε μακελειό με τους αναπληρωτές... Και αυτή τη στιγμή έχουμε διαγραφεί από το χάρτη.. και πρέπει να ξαναδώσουμε ΑΣΕΠ για να απονεμηθεί δικαιοσύνη... Δηλαδή συνοψίζοντας.. Διαβάσαμε, πετύχαμε, μείναμε άνεργοι, κανένας δεν πρέπει να ενδιαφέρεται για εμάς.. γιατί δεν υπήρξαμε ποτέ αναπληρωτές.. και αναφερόμαστε με σειρά στον ασεπ 600... 800... άτομα... που σε άλλους ασεπ δεν ήταν αναπληρωτές αλλά διοριστέοι... Ας κλείσουμε εδώ το θέμα.. γιατί πονάει πραγματικά...