0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπηρχε το 60-40 για τους εκπαιδευτικους!
Εξ αυτής κινδυνεύουν να χάσουν τον διορισμό τους όσοι διορίστηκαν εκτός ασεπ μετά το 2003,αν οι διοριστέοι του ΑΣΕΠ επιμείνουν στην προσφυγεί που έχουν κάνει στο Συμβούλιο της Επικράτειας!!!
Συναδέλφισσα,ως δικηγόρος,να σου εξηγήσω 3 πράγματα:1)το άρθρο 2 του Συντάγματος γράφει πως αυτό ισχύει για όλους τους Έλληνες πολίτες.Εκτός κι αν εσύ πιστεύεις πως οι εκπαιδευτικοί δεν είναι Έλληνες πολίτες!2)το άρθρο 103 του Συντάγματος στους παραγράφους 7 και 8 γράφει πως όλο το δημόσιο διορίζεται μόνο με ΑΣΕΠ.Τώρα αν έχεις πάλι αμφιφολίες πως οι εκπαιδευτικοί ανήκουν στο δημόσιο,δεν χρειάζεται παρά να κοιτάξεις τον μισθό σου και θα καταλάβεις πως μειώθηκε βάση του ενιαίου μισθολογίου που ισχύει σε όλο το δημόσιο!3)αν και πάλι έχεις αμφιβολίες,να σου πω πως βάση του παραπάνω άρθρου εκδόθηκε η απόφαση 3983/2003 της ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικράτειας,η οποία απαγορεύει τον διορισμό εκπαιδευτικών χωρίς ΑΣΕΠ κηρύσσοντας τηνλήξη της μεταβατικής περιόδου του 2003!!!Εξ αυτής κινδυνεύουν να χάσουν τον διορισμό τους όσοι διορίστηκαν εκτός ασεπ μετά το 2003,αν οι διοριστέοι του ΑΣΕΠ επιμείνουν στην προσφυγεί που έχουν κάνει στο Συμβούλιο της Επικράτειας!!!Αν μετά απο όλα αυτά συνεχίζεις να αμφιβάλλεις,τότε πρέπει να μας εξηγήσεις γιατί οι έλληνες εκπαιδευτικοί διδάσκουν σε ελληνικά σχολεία!!!
Απατάσαι πλάνην οικτρά,συνάδελφε.Έχω διοριστεί αναδρομικά απο το 2010 με δικαστική απόφαση,ακριβώς γιατί και εγώ ξέρω τι ισχύει και οι δικαστές που με δικαίωσαν!!!Και δεν με δικαίωσαν απλώς,αλλά έστειλαν στο ΣτΕ να κριθεί αντισυνταγματικός ο νόμος της διαμαντοπούλου,ακριβώς επειδή προβλέπει διορισμούς εκτός ΑΣΕΠ!!!Την παροιμία που λέει,όποιος γελάει τελευταίος γελάει και καλύτερα,την ξέρεις;
ναι οντως ο σταθιας ειναι αναντικαταστατος , αλλα γιατι νομιζω οτι ειναι ακομα μεσα ...στο κτιριο, μαλλον γραφειο και αρμοδιοτητες αλλαξε, αν καποιος εχει αλλη πληροφορηση ας το γραψει
Παράθεση από: dina 94 στις Ιουλίου 15, 2012, 03:37:00 pmΤο μόνο που ξέρω είναι ότι μερικές ειδικότητες θα έχουν μηδενικό νούμερο .Τώρα ποιες θα είναι αυτές οι ειδικότητες δεν ξέρω Εγώ ξέρω: οι μαθηματικοί, οι χημικοί κ οι βιολόγοι
Το μόνο που ξέρω είναι ότι μερικές ειδικότητες θα έχουν μηδενικό νούμερο .Τώρα ποιες θα είναι αυτές οι ειδικότητες δεν ξέρω