0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Josua το ΝΣΚ γνωμοδότησε ότι το 24 μηνο είναι πάνω και από το 60 και από το 40. Αυτό δεν το έκαναν προφανώς για να παρακάμψουν τον ΑΣΕΠ αλλά για να επέλθει μια λογική και ομαλή κατάσταση στα θέματα των διορισμών .Δες το λίγο πιο πρακτικά εσύ δεν λέω διάβασες ήσουν και σε καλή μέρα μπήκες στους διοριστέους. Υπάρχει και ο παράγοντας τύχη λίγο σε αυτό. Ο άλλος έχει διαβάσει αποδεδειγμένα δεν μπήκε όμως στους διοριστέους όπως λες εσύ αλλά με την προϋπηρεσία του και τις αλλεπάλληλες επιτυχίες στον ΑΣΕΠ έχει στηρίξει το εκπαιδευτικό σύστημα επανειλημμένος κάτι που πιθανόν οι περισσότεροι ασεπιτες δεν το έχουν κάνει. Η γνωμοδότηση δεν τηρήθηκε τα προηγούμενα χρόνια και η ακατανόμαστη πιθανόν να αντιμετωπίσει και τις συνέπειες ποινικά αυτής της πράξης της.
επειδη ακουσα για τον κυριουλη θα ηθελα να καταθεσω την αποψη μου.Φετος μου δοθηκε η ευκαιρια κ εγινα ενεργο μελος στον πανελληνιο συλλογο αναπληρωτων φιλολογων που το θεωρω ως την πιο σημαντικη πτυχη της καριερας μου εφοσον μου δοθηκε η δυνατοτητα κ γνωρισα αξιολογους συναδελφους που ακομα κ σημερα συνεχιζουμε σαν μια γροθια τον αγωνα μας .ειναι γεγονος οτι πετυχαμε πολλα κι ακομα πετυχαινουμε.σε μια απο τις συναντησεις μας στο υπουργειο ετυχε να βρεθουμε και με τον περιβοητο κυριουλη.η εντυπωση που αποκομισαμε ειναι-ασχετος,αδαης,κομπλεξικος κ αναξιοπιστος/αποδειχτηκε επιεικως απαραδεκτος γι αυτο κ δεν συνεργαζομαστε πλεον μαζι του.ολοι οσοι συναντησαμε μας ειπαν οτι το ασεπ αναβαλλεται μεχρι το 16 σιγουρα.τις πληροφοριες που εδωσε ο κυριουλης τις ασπαζομαι μονο επειδη ταυτιζονται με τις dina94 που ειναι ενα μαχητικο μελος του συλλογου μας.οσο για το ασεπ καποιοι εγραψαν αριστα αλλα τους ελειπε το μισο του μισου γιατι δεν ειχαν ουτε 1 μηνα προυπηρεσια απο λαμογιες γεγονος που θα τους εκρινε διοριστεους κι αυτη τη στιγμη ειναι 5 θεσεις μετα τους διοριστεους κ δεν εχουν παει ουτε μια χρονια αναπληρωτες.αυτοι λοιπον οι ανθρωποι ειναι σε απογνωση κ καποιοι απο εμας ανεχομαστε αυτη την κατασταση με την σιωπη κ το προσωπικο βολεμα.ειμαστε ολοι συνυπευθυνοι στο εγκλημα κι ενας απο αυτους ειμαι κι εγω!!!
επειδη ακουσα για τον κυριουλη θα ηθελα να καταθεσω την αποψη μου.Φετος μου δοθηκε η ευκαιρια κ εγινα ενεργο μελος στον πανελληνιο συλλογο αναπληρωτων φιλολογων που το θεωρω ως την πιο σημαντικη πτυχη της καριερας μου εφοσον μου δοθηκε η δυνατοτητα κ γνωρισα αξιολογους συναδελφους που ακομα κ σημερα συνεχιζουμε σαν μια γροθια τον αγωνα μας .ειναι γεγονος οτι πετυχαμε πολλα κι ακομα πετυχαινουμε.σε μια απο τις συναντησεις μας στο υπουργειο ετυχε να βρεθουμε και με τον περιβοητο κυριουλη.η εντυπωση που αποκομισαμε ειναι-ασχετος,αδαης,κομπλεξικος κ αναξιοπιστος/αποδειχτηκε επιεικως απαραδεκτος γι αυτο κ δεν συνεργαζομαστε πλεον μαζι του.
Είναι πολύ άδικο αυτό για τα νέα παιδιά evkan2....
- Δυσαρεστημένο το οικονομικό επιτελείο με το υπουργείο Εσωτερικών για τις απαλλοτριώσεις"Χρυσό" μετάλλιο στις περικοπές πήρε ο υπουργός Παιδείας που άφησε πολύ καλές εντυπώσειςhttp://www.newsit.gr