0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι λες βρε ποντικάκι, έχω επιτύχει στους 2 από τους 4 ΑΣΕΠ και βρίσκομαι στο 40% αφού έφαγα την Ελλάδα με το κουτάλι(της σούπας) και αφού διορίστηκαν παρανόμως οι ΟΑΕΔίτες συνάδελφοι ξαφνικά με ρύθμιση Λυκουρέντζου.Εκείνη τη χρονιά διοριζόμουν.....
Παράθεση από: adigoni στις Ιουλίου 18, 2012, 09:42:36 pmΤι λες βρε ποντικάκι, έχω επιτύχει στους 2 από τους 4 ΑΣΕΠ και βρίσκομαι στο 40% αφού έφαγα την Ελλάδα με το κουτάλι(της σούπας) και αφού διορίστηκαν παρανόμως οι ΟΑΕΔίτες συνάδελφοι ξαφνικά με ρύθμιση Λυκουρέντζου.Εκείνη τη χρονιά διοριζόμουν.....και εγώ το 2010 διοριζόμουν αλλά πιστεύω ότι ούτε τα επόμενα 2 χρόνια θα έχω διοριστεί~
Παράθεση από: troktiko στις Ιουλίου 18, 2012, 07:25:50 pmΠαράθεση από: josua στις Ιουλίου 18, 2012, 07:15:03 pmΠαράθεση από: fys98 στις Ιουλίου 18, 2012, 06:46:57 pmοι 100 δάσκαλοι στον παραπάνω πίνακα απο ποια κατηγορία είναι ; αφου δεν υπαρχει ουτε 60-40 ούτε 24μηνο ουτε 30μηνο, τους 35 στη ειδική κατηγορία τους δέχομαιοι 100 δασκαλοι ειναι το κλασικο ετησιο δωρακι της ΔΟΕ...... ;-)Μην ξεχνάμε το δωράκι του 2010 της ακατανόμαστης στην ΔΟΕ ! 800 διορισμοί από ενιαίο πίνακα! Τότε που οι πιστώσεις ήταν 2500 και μπορούσε να καθαρίσει όλους τους πίνακες από αυτούς που είχαν δικαίωμα διορισμού προκειμένου να μην τρωγόμαστε τώρα! Από έγκυρη πηγή είχα μάθει ότι αυτό είχε ειπωθεί στην υπουργό, ότι δηλαδή όσοι προσφύγουν νομικά από τους πίνακες θα κερδίσουν , αλλά εκείνη στύλωσε τα πόδια και επέμεινε στους 800 διορισμούς (πιστώσεις) στην ΔΟΕ. Για να τα γραφούμε όλα!(Σύμφωνα με το Ν.3255/2004 άρθρο 6 παράγραφος 2α ββ σελ.5278,5279) <<Αν δεν υπάρχουν υποψήφιοι για διορισμό στην κατηγορία της υποπεριπτώσεως αα΄ (δηλαδή επιτυχόντες ΑΣΕΠ)οι κενές θέσεις πληρούνται, μέχρι να εξαντληθούν με διορισμό υποψηφίων της κατηγορίας της υποπεριπτώσεως ββ΄( δηλαδή ενιαίος πίνακα διορισμών). ο νόμος λοιπόν λέει ότι αν οι επιτυχόντες ΑΣΕΠ είναι λιγότεροι από τις αρχικά οριζόμενες θέσεις από την προκήρυξη (ΑΣΕΠ 2008) τότε μέχρι να καλυφτούν οι αρχικά οριζόμενες θέσεις γίνονται οι διορισμοί από τον πίνακα διορισμών. Αυτή η διάταξη δεν έχει καταργηθεί κατά τη μεταβατική περίοδο εκτός αν μου διέφυγε κάτι και θα παρακαλούσα αν είναι εύκολο να με ενημερώσετε. διορισμοί γίνονται σύμφωνα με το άρθρο 6 του Ν.3255/2004 κατά τη μεταβατική περίοδο. Άρα κανένα δώρο δεν υπάρχει από την ΔΟΕ για να μην λέμε τοοοσσεςςςς ανακρίβειες. Ισα ισα τους χρωστάνε κιόλας διορισμούς (δεν ξέρω ακριβώς πόσους δεν είμαι δάσκαλος υποψιν).
Παράθεση από: josua στις Ιουλίου 18, 2012, 07:15:03 pmΠαράθεση από: fys98 στις Ιουλίου 18, 2012, 06:46:57 pmοι 100 δάσκαλοι στον παραπάνω πίνακα απο ποια κατηγορία είναι ; αφου δεν υπαρχει ουτε 60-40 ούτε 24μηνο ουτε 30μηνο, τους 35 στη ειδική κατηγορία τους δέχομαιοι 100 δασκαλοι ειναι το κλασικο ετησιο δωρακι της ΔΟΕ...... ;-)Μην ξεχνάμε το δωράκι του 2010 της ακατανόμαστης στην ΔΟΕ ! 800 διορισμοί από ενιαίο πίνακα! Τότε που οι πιστώσεις ήταν 2500 και μπορούσε να καθαρίσει όλους τους πίνακες από αυτούς που είχαν δικαίωμα διορισμού προκειμένου να μην τρωγόμαστε τώρα! Από έγκυρη πηγή είχα μάθει ότι αυτό είχε ειπωθεί στην υπουργό, ότι δηλαδή όσοι προσφύγουν νομικά από τους πίνακες θα κερδίσουν , αλλά εκείνη στύλωσε τα πόδια και επέμεινε στους 800 διορισμούς (πιστώσεις) στην ΔΟΕ. Για να τα γραφούμε όλα!
Παράθεση από: fys98 στις Ιουλίου 18, 2012, 06:46:57 pmοι 100 δάσκαλοι στον παραπάνω πίνακα απο ποια κατηγορία είναι ; αφου δεν υπαρχει ουτε 60-40 ούτε 24μηνο ουτε 30μηνο, τους 35 στη ειδική κατηγορία τους δέχομαιοι 100 δασκαλοι ειναι το κλασικο ετησιο δωρακι της ΔΟΕ...... ;-)
οι 100 δάσκαλοι στον παραπάνω πίνακα απο ποια κατηγορία είναι ; αφου δεν υπαρχει ουτε 60-40 ούτε 24μηνο ουτε 30μηνο, τους 35 στη ειδική κατηγορία τους δέχομαι
Παράθεση από: GILDA στις Ιουλίου 18, 2012, 10:07:14 pmΠαράθεση από: rozy4 στις Ιουλίου 18, 2012, 08:44:43 pmΓια τους επιλαχόντες τι μέλλει γενέσθαι η διατύπωση της εγκυκλίου αναπληρωτών ήταν πολύ προσεκτική και θα ξεκαθαρίσει ίσως το τοπίο όταν βγει και η εγκύκλιος διορισμών, αν θα παραταθεί κι αλλο ή όχι η μεταβατική οπότε η τύχη τους θα κριθεί του χρόνου ή βλέπουμε... Ρόζυ αν τελειώσει με τους πίνακες στην εγκύκλιο γιατί να μην καλέσει επιλαχόντες φέτος με συμπληρωματική; (λέμε τώρα ότι έχει σκοπό να τηρήσει το60-40)γιατί επίσημα τότε λήγει και η μεταβατική, τουλάχιστον για τους κλάδους αυτούς. Και το θέμα ΑΣΕΠ δεν νομίζω ότι έχει προοπτικές άμεσες. Δεν ξέρω τι αποφαση θα πάρουν στο υπουργείο αλλά δεν νομίζω να προχωρήσει σε ασεπ μόνο για λίγους κλάδους και του χρόνου πάλι από την αρχή για κάποιους άλλους κοκ. Θα μπούμε σε μια διαδικασία ετήσιου ΑΣΕΠ Τέλος πάντων, σκέψεις είναι αυτές, σε λίγες ημέρες θα βγει η εγκύκλιος διορισμών και ελπιζω όχι μόνο να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα αλλά και να διοριστούν όλοι οι συνάδελφοι που ταλαιπωρούνται 3 χρόνια τώρα.
Παράθεση από: rozy4 στις Ιουλίου 18, 2012, 08:44:43 pmΓια τους επιλαχόντες τι μέλλει γενέσθαι η διατύπωση της εγκυκλίου αναπληρωτών ήταν πολύ προσεκτική και θα ξεκαθαρίσει ίσως το τοπίο όταν βγει και η εγκύκλιος διορισμών, αν θα παραταθεί κι αλλο ή όχι η μεταβατική οπότε η τύχη τους θα κριθεί του χρόνου ή βλέπουμε... Ρόζυ αν τελειώσει με τους πίνακες στην εγκύκλιο γιατί να μην καλέσει επιλαχόντες φέτος με συμπληρωματική; (λέμε τώρα ότι έχει σκοπό να τηρήσει το60-40)
Για τους επιλαχόντες τι μέλλει γενέσθαι η διατύπωση της εγκυκλίου αναπληρωτών ήταν πολύ προσεκτική και θα ξεκαθαρίσει ίσως το τοπίο όταν βγει και η εγκύκλιος διορισμών, αν θα παραταθεί κι αλλο ή όχι η μεταβατική οπότε η τύχη τους θα κριθεί του χρόνου ή βλέπουμε...