0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι αρχηγοί των τριών κομμάτων πάντως συμφωνούν στο να γίνουν περικοπές σε Παιδεία - Υγεία. Δε συμφωνούν σε μειώσεις των υψηλών συντάξεων άνω των 2.400 ευρώ... αλλά για την παιδεία και την υγεία είναι απολύτως σύμφωνοι. Ό,τι και να πω λίγο θα είναι!!
Παράθεση από: anixia στις Αυγούστου 02, 2012, 09:53:47 amΧθες ήμουν με μια παρεα μη εκπαιδευτικων(αρκετα μεγαλη παρεα) πηγα να εκθεσω τα παραπονα που'χουμε ως εκπαιδευτικοι ....περιττο το να σας γραψω τι αποψη εχουν και τι στηριξη μπορουμε να περιμενουμε....Δουλευουμε λιγο,τα απογεματα κανουμε ιδιαιτερα κτλ,κτλ....'' η χωρα καταστρεφεται,ολοι απολυονται και σεις ...''δε συζητάμε με μη εκπαιδευτικούς τα επαγγελματικά μας. Για να μην είμαι πάντως άδικος κι εγώ δεν έχω την καλύτερη άποψη για τους δημόσιους υπαλλήλους που διορίστηκαν με μέσο, για τους εφοριακούς, τους τελωνειακούς κλπ κλπ... απλά αποφεύγω αυτές τις συζητήσεις γιατί καταλήγω να μαλώνω και δε γουστάρωπλέον. Είμαστε σε μια εποχή που όλοι είναι εναντίον όλων και σε αντίθεση με παλιά όπου "ο γείτονας ήθελε ναψοφήσει η κατσίκα μου" τώρα το θέλει όλη η γειτονιά...
Χθες ήμουν με μια παρεα μη εκπαιδευτικων(αρκετα μεγαλη παρεα) πηγα να εκθεσω τα παραπονα που'χουμε ως εκπαιδευτικοι ....περιττο το να σας γραψω τι αποψη εχουν και τι στηριξη μπορουμε να περιμενουμε....Δουλευουμε λιγο,τα απογεματα κανουμε ιδιαιτερα κτλ,κτλ....'' η χωρα καταστρεφεται,ολοι απολυονται και σεις ...''
εγω θεωρω οτι αφου η χωρα μας εχει στην ουσια χρεωκοπησει πρεπει να βαλουμε πλατη και να ξεχασουμε τους διορισμους για λιγα χρονια.Οταν η Ελλαδα συνελθει θα μπουν τα πραγματα σε μια σειρα και θα δικαιωθουν οι κοποι μας εστω και ετεροχρονισμενα...
Εσύ mickland ναι, να βάλεις πλάτες στη χώρα μας, σε αυτή που λούζει στο αίμα με τις αυτοκτονίες τους ανέργους, σε αυτή που τους πολύτεκνους για λίγα χρέη τους βάζει στη φυλακή, σε αυτή που τους προδότες χειροκροτεί και τους έχει κορώνα στη βουλή και κλέβει το μισθό των πολιτών της...Δεν είναι αυτή η χώρα μας, είναι το ανδρείκελο των πολιτικών....σε αυτή δε βάζω πλάτες...θα βάλω πλάτες όταν δω το λαό στους δρόμους....η δική μου πατρίδα είναι αιχμάλωτη...αυτή που λες εσύ είναι η αποικιοκρατία....