0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπάρχει στον ενιαίο πίνακα διορισμών δάσκαλος που έχει ημερομηνία κτήσεως πτυχίου το 2011;Εγώ γιατί δεν τον βρίσκω;
Όλα καλά!!!! Τελικά!!! Αφού μας έβγαλαν την ψυχή!!! Και ανέβηκα αρκετά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αλλά τσεκάρισμα αύριο θα πέσει... Αν θυμάμαι ακριβώς την περσινή μου σειρά ανέβηκα 68 θέσεις στον πίνακα διορισμών. Εσείς κορίτσια πόσες;;
Εγώ έχω μια απορία, όλο αυτό το σκηνικό με την άλλα αντί άλλων ανάρτηση των πινάκων έγινε κατά λάθος ή.... ;;;;;
Αυτοί που απολύθηκαν έχουν μπει μόνο στον πίνακα των αναπληρωτών, αν έχουν ήδη 6 χρόνια στο ιδιωτικό με 18 ώρες την εβδομάδα τουλάχιστον.Αποκτούν δικαίωμα για μόνιμο διορισμό ως ΙΔΑΧ (ειδική κατηγορία) και από εκεί διορίζονται χωρίς να μπαίνουν στον ενιαίο πίνακα διορισμού. Διορίζονται μόνιμοι μόνο με την προϋπόθεση ότι μετά την απόλυσή τους απέκτησαν δημόσια προϋπηρεσία 2 ετών. Ελπίζω να τα λέω σωστά τώρα και να είμαι κατανοητός.
Παράθεση από: Lasid στις Αυγούστου 10, 2012, 05:09:04 pmΑυτοί που απολύθηκαν έχουν μπει μόνο στον πίνακα των αναπληρωτών, αν έχουν ήδη 6 χρόνια στο ιδιωτικό με 18 ώρες την εβδομάδα τουλάχιστον.Αποκτούν δικαίωμα για μόνιμο διορισμό ως ΙΔΑΧ (ειδική κατηγορία) και από εκεί διορίζονται χωρίς να μπαίνουν στον ενιαίο πίνακα διορισμού. Διορίζονται μόνιμοι μόνο με την προϋπόθεση ότι μετά την απόλυσή τους απέκτησαν δημόσια προϋπηρεσία 2 ετών. Ελπίζω να τα λέω σωστά τώρα και να είμαι κατανοητός.Όχι , δεν είναι έτσι. Αν έχουν συμπληρώσει 6 χρόνια σε ιδιωτικό με 18ωρο εβδομαδιαίο ωράριο , μπαίνουν κατευθείαν στον πίνακα Δ των ειδικών κατηγοριών και διορίζονται(όχι όλοι πλέον) από εκεί. Αν δεν έχουν συμπληρώσει 6 χρόνια τότε παίρνουν την προϋπηρεσία τους και μπαίνουν στους πίνακες των αναπληρωτών , όχι όμως και των διορισμών πριν συμπληρώσουν δύο πλήρη έτη(10μηνα δηλ.). στη δημόσια εκπαίδευση. Μετά τους 20 μήνες στη δημόσια εκπαίδευση μπαίνουν και στους πίνακες διορισμών με όλη την προϋπηρεσία τους (ιδιωτική και δημόσια που αποκτήθηκε μετά την ιδιωτική) και διορίζονται με βάση το 40%.
Μήπως το υπουργείο περιμένει να τελειώσουν και οι αιτήσεις για τις ειδικές κατηγορίες, ώστε να καλύψει από εκεί κάποια άτομα από ειδικότητες που δεν υπάρχει 23,5μηνο, όπως οι μαθηματικοί και οι βιολόγοι; Προφανώς χρειάζεται χιλιάδες, εγκρίθηκαν πιστώσεις για 200 και κάτι και έχει καταλήξει οτι θα πάρει μόνο από 4-5 ειδικότητες, ίσως τις πιο δυναμικές σε διεκδικήσεις, και τα υπόλοιπα κενά με αναπληρωτές και ΕΣΠΑ. Οι ειδικές κατηγορίες μάλλον θα καλύψουν κενά στις 4-5 ειδικότητες, χωρίς να χρειαστεί καμία ρύθμιση. Δηλαδή, ακόμη μπορεί να μην ξέρουν τον ακριβή αριθμό για κάθε ειδικότητα. Για παράδειγμα, έχει 24 φυσικούς από 23,5μηνο, αν προκύψουν άλλοι 10 από ειδικές κατηγορίες, θα βγει ένα λογικό νούμερο για φυσικούς. Αν είναι έτσι, εγκύκλιος διορισμού θα βγει μετά τις 17/8, που θα έχουν τελειώσει και οι ειδικές κατηγορίες και μπορεί να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα των ειδικοτήτων.Αλήθεια, πόσοι είναι οι 23,5μηνίτες στους φιλόλογους;
χα χα εχει 24 φυσικους στο 24 μηνο, να μας χαιρονται, θα χει και του χρονου πολλους απο μας