0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
τι να σας πω φιλτατε...ουτε ξενογλωσσοι να ησασταν τοσες θεσεις που τρωτε!
Παράθεση από: marooned στις Αυγούστου 22, 2012, 11:27:41 amathapris, είμαι η τελευταία που θέλει να το παίξει συνήγορος του διαβόλου, αλλά όλα αυτά τα 'ή' μου φαίνεται ότι με ένα νομικό τερτίπι, μπορούν να ισχυριστούν ότι δεν ισχύουν στην περίπτωση αυτών που έχουν ήδη διοριστεί (απλώς αυτοί δεν έκαναν αίτηση). Τώρα η παράμετρος περί διαγραφής αν παραιτηθεί στον πρώτο χρόνο, νομίζω ότι παρακάμπτεται μιας και είχαν διοριστεί από το '09 αυτά τα άτομα.Ειναι δυνατον ν'ανακοινωνουν καθε χρονο αυτες τις 2 θεσεις μεσω ΑΣΕΠ και ν'αρνουνται στους 2 επιλαχοντες να κανουν αιτηση, μπας και οι ηδη διορισμενοι... αποφασισουν να παραιτηθουν και την επομενη χρονιά αποφασισουν να ξαναπροσληφθουν; Μα ακομη κι αν φτασει να γινει κατι τετοιο, θα πρεπει να καλεσουν παλι 2 επιλαχοντες, αλλά αυτη τη φορα απο το 40%, αφου αυτοι που θα παραιτηθουν ειχαν διοριστει με το 40% και θα επαναδιοριστουν μεσω ΑΣΕΠ, αρα παλι μενουν κενες 2 θεσεις, αλλά αυτη τη φορα για το 40%... Νομιζω οτι ο καθενας μας καταλαβαινει οτι αυτα ειναι βλακειες! Υπαρχει καποιος αλλος λογος που κρατουν κενες αυτες τις 2 θεσεις, διοτι να ειστε σιγουροι οτι οι νομικιστικες υπεκφυγες τους δε θα εστεκαν μπροστα σε κανεναν δικαστη, που ξερει να ερμηνευει το νομο καλυτερα απο τον τωρινο νομικο συμβουλο του υπουργειου. (ο ιδιος ηταν που εκανε και την παρανομια με τον Φυσιογνωστη περυσι, στερωντας απο τον vasbio τον διορισμο; Ποιος ειναι αυτος ο τυπος που κανει ο,τι του καπνισει;)
athapris, είμαι η τελευταία που θέλει να το παίξει συνήγορος του διαβόλου, αλλά όλα αυτά τα 'ή' μου φαίνεται ότι με ένα νομικό τερτίπι, μπορούν να ισχυριστούν ότι δεν ισχύουν στην περίπτωση αυτών που έχουν ήδη διοριστεί (απλώς αυτοί δεν έκαναν αίτηση). Τώρα η παράμετρος περί διαγραφής αν παραιτηθεί στον πρώτο χρόνο, νομίζω ότι παρακάμπτεται μιας και είχαν διοριστεί από το '09 αυτά τα άτομα.