0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το έχω ποστάρει και αλλού, αλλά το βάζω και εδώ για να έχει περισσότερες πιθανότητες να απαντηθεί.(... Να δω και εγώ η έρμη, θα πανηγυρίσω ή ...)"Ωστόσο, μπορεί κάποιος παρακαλώ θερμά, να μου πει αν ο τελευταίος διοριστέος του 24μηνου των φιλολόγων είναι το Νο 70 στάνταρ; Δηλαδή, μια και δεν έχει γίνει ανανέωση των πινάκων, υπάρχει περίπτωση να προστεθούν άλλοι και τελικά ο τελευταίος διοριστέος να είναι πχ το Νο 65;"
Νομιζω οτι ο καθενας μας καταλαβαινει οτι αυτα ειναι βλακειες! Υπαρχει καποιος αλλος λογος που κρατουν κενες αυτες τις 2 θεσεις, διοτι να ειστε σιγουροι οτι οι νομικιστικες υπεκφυγες τους δε θα εστεκαν μπροστα σε κανεναν δικαστη, που ξερει να ερμηνευει το νομο καλυτερα απο τον τωρινο νομικο συμβουλο του υπουργειου. (ο ιδιος ηταν που εκανε και την παρανομια με τον Φυσιογνωστη περυσι, στερωντας απο τον vasbio τον διορισμο; Ποιος ειναι αυτος ο τυπος που κανει ο,τι του καπνισει;)
Πρώτα 24μηνο,μετά 40%,μετά 60%(ΑΣΕΠ), οι ειδικές δε σου τρώνε θέση,απλά όπου ανοίξει για σένα περιοχή,άνοιγει και γι αυτούς θεση