0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί στον "κλειδωμένο" πίνακα διορισμών εξακολουθούν να μπαίνουν ονόματα εκπαιδευτικών και μάλιστα με τεράστιες προυπηρεσίες; Με τη σημερινή νέα ανανέωση του πίνακα μαλιστα!!!
όποια του αρέσει ή όποια τον βολεύει???
Σε ποιον πίνακα αναφέρεσαι; Γιατί στο 24μηνο που είδα εγώ δεν πρόσεξα κάποια αλλαγή.
Παράθεση από: Lasid στις Αυγούστου 27, 2012, 03:53:56 pmnikolopol κάνεις λάθος το 30μηνο διορίζεται τελευταίο. Άρα η σειρά κατάταξης είναι η εξής:24μηνο---40%----60%---30μηνολάθος30μηνο---24μηνο---40%----60%αναφερεται ρητά στην γνωμοδοτηση ΝΣΚ 308/2010 και συγκεκριμένα στη σελίδα 6-7.
nikolopol κάνεις λάθος το 30μηνο διορίζεται τελευταίο. Άρα η σειρά κατάταξης είναι η εξής:24μηνο---40%----60%---30μηνο
και 24μηνο με ασεπ ειχαν μονο οι νεοδημοκρατες;
δεν καταλαβαινω πως διοριζονταν οι παντες σα να ηταν πανευκολο, και εμενα ρε γαμοτο πως με ανακαλυψαν οτι δεν ειμαι του κομματος και με αφησαν απ οξω
Ας είναι καλά τα εξυπνόπουλα της ΠΕΑ τα οποία κατάφεραν να παραβιάσουν το καταστατικό της και να την αλώσουν. Μέσω ενός κολλητού το Στυλιανίδη επινόησαν το 24μηνο και διόριζαν τους πάντες. Στη συνέχεια αφήσαν μια κομμώτρια στη ηγεσία της ΠΕΑ και κουμάντο έκανε ο 24μηνήτης ταμίας το .....χαμογελαστό παιδί. (φαντάζομαι τον θυμάστε όταν έβγαινε μετά τη συνάντηση από τη Διαμαντοπούλου) Έτσι δεν είναι physikos13; Τα θυμάσαι τα χαμόγελα;