0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρε jimmy100 αν ανοιξουν οι πινακες απλα θα περαστει η προυπηρεσια ολων καθε μηνας 1 μοριο Τα δυσπροσιτα καταργηθηκαν Δεν καταλαβαινω γιατι αν ανοιξουν τους πινακες να τροποποιησουν τον νομο και να ξαναμετρανε τα μορια των δυσπροσιτων διπλα Απλα προσμετρηση προυπηρεσιας και μετα το 2010 ζηταμε με τον ηδη υπαρχοντα νομο
Παράθεση από: LIAV στις Αυγούστου 27, 2012, 06:01:36 pmΜπορεί κάποιος να μου πει γιατί στον "κλειδωμένο" πίνακα διορισμών εξακολουθούν να μπαίνουν ονόματα εκπαιδευτικών και μάλιστα με τεράστιες προυπηρεσίες; Με τη σημερινή νέα ανανέωση του πίνακα μαλιστα!!!Από τα ιδιωτικά το πιθανότερο....
Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί στον "κλειδωμένο" πίνακα διορισμών εξακολουθούν να μπαίνουν ονόματα εκπαιδευτικών και μάλιστα με τεράστιες προυπηρεσίες; Με τη σημερινή νέα ανανέωση του πίνακα μαλιστα!!!
Άδικο δεν ήταν που κλειδωθήκαμε έξω από τον πίνακα του 24μήνου όσοι μετά από επιτυχία/-ες ασέπ θέλαμε λίγους μήνες ακόμα για να το συμπληρώσουμε; Προσωπικά, δε θεωρώ άδικο να με περάσει στον πίνακα κάποιος που δούλεψε νωρίτερα από μένα λόγω κουτιού, ενώ αντίθετα θεωρώ άδικο να βλέπω μπροστά μου άτομα των ιδιωτικών που χαρακτηρίστηκαν ειδική κατηγορία και προσμετράται κανονικά ως τον 06-12 η προϋπηρεσία τους και να πέφτουμε κατά 10-15 θέσεις σε "κλειδωμένους" για τους άλλους κοινούς θνητούς οι πίνακες! Αφού δεν είναι κλειδωμένοι για όλους, να ανοίξουν για όλους!
ο κανονας ελεγε κλειδωμενοι πινακες ως το νεο ασεπ, αν θελετε να ανοιξουν για να επωφεληθειτε, μη φωναζετε οταν αλλαζουν οι κανονες του παιχνιδιου στο 89'κανετε και σεις το ιδιο, οταν βαζετε οποια περιοχη βαζετε, ξερετε ποιος ειναι ο κανονας, το να σκεφτεστε θα πιεσω να αλλαξει για να επωφεληθω, ειναι αυτο που λεμεΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣαν θελετε ας κανουμε θεμα για τους ιδαχ στο υπουργειο, γιατι καταργειται η αρχη της ισονομιας, αυτο ναι, και με ερωτημα στο νομικο συμβουλιο του κρατους, λογικα θα δικαιωθουμε
Δεν με ενδαιφέρει το 30μηνο και και το 16μηνο και το 24μηνο. Ξέρω αυτά που έγιναν. Καταστατηγήθηκε το καταστατικό της ΠΕΑ, μπήκαν μέσα 24μηνήτες και διόρισαν γνωστούς και φίλους. έτσι φτάσαμε ως εδώ. Μιας και μιλάς για την ειδικότητα των γυμναστών δεν ξέρω αν έγινε φωτογραφική ρύθμιση για τα ταδ αλλά αυτό που ξέρω είναι οτι διορίστηκαν τη πρώτη χρόνια (2008) εκτός τις άλλες ειδικότητες 700 γυμναστές από το 24μηνο Το φαντάζεστε; Σήμερα όλες οι ειδικότητες μαζί για διορισμό είναι 225 μαζί με τη πρωτοβάθμια και το 2008 διορίστηκαν 700 24μηνήτες γυμναστές. Να μην απορούμε γιατί είναι υπεράριθμοι σήμερα και κάθονται.....Και μάλιστα λένε οτι διορίστηκαν τόσοι πολλοί τότε για να διοριστεί ένας συγκεκριμένος που ήταν χαμηλά....Αυτά τα χάλια πληρώνουμε σήμεραΚαι που εισαι τροκτικο, προτρέχεις γιατί είσαι νεος προφανώς. ΤΡΙΑΝΤΑΜΗΝΟ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΞΑΜΙΝΟ ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΕ. Και επί Γιαννάκου και επί Ευθυμίου και δεν χρειαζόνταν κάποιον νέο σωτήρα για να ξανακάνει ρύθμιση.
Κοινώς ο Στυλιανιδης οποιν και να ήθελε να βολέψει καταργούσε το 60-40. Αυτό για να μην υπάρξουν αντιδράσεις από τις μεγάλες προϋπηρεσίες των γυμναστών οδήγησε και στο 30 μηνο και το 1/5. Άσε που έχω μάθει ότι υπάρξανε αντιδράσεις στο ΣΤΕ για τις προσλήψεις έκτος ΑΣΕΠ λόγω ότι το Σύνταγμα αναφέρει ξεκάθαρα διορισμούς από εκεί.
Η μανταμ το 2010 είχε 2500 πιστώσεις και αντί να τελειώσει ολες τις υποχρεώσεις από τους πίνακες που έχουν δικαίωμα διορισμού(60-40-24+ασεπ μηνο 30 μηνο), γιατί θεωρώ ότι όλοι αυτοί που κλειδώθηκαν σε πρότερους νόμους έχουν δικαίωμα διορισμού, αφού πρωτίστως εμπιστευτήκαν την διοίκηση που τους δημιούργησε.
Ασεπ + προϋπηρεσία ένας πινάκας και προϋπηρεσία άλλος (Θεωρώ ότι τα παιδιά με ΦΕΚ θα διοριστούν). Διορισμοί – αναπληρωτές με ποσόστωση από αυτούς τους πίνακες ( 50-50 , 60-40 ή ότι πουν).