0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
χαχαχαχαχα το φάρμακο του νεοδιοριζόμενου 45άρη εκπαιδευτικού
η ειρωνεια δεν ταιριαζει σε εκπαιδευτικους δε ξερεις ποτε τι μπορει να εχει ο αλλος στη ψυχη του!
Ο Υπουργος πριν απο λιγο στη ΝΕΤ:Του χρονου τετοιο καιρο δεν θα μιλαμε για κενα ,εννοειται με την αυξηση ωραριου και την εξορθολογηση εκπαιδευτικου δυναμικου!Οσο για την αξιολογηση ερχεται ,με αντικειμενικο και αδιαβλητο τροπο...μηπως εννοει ο ποιητης εξετασεις τυπου ΑΣΕΠ; Αρα ασεπ θα γινει αλλα....για αυτους που ηδη εργαζονται στην εκπαιδευση ;Λεω εγω τωρα.....
Όπως κι αν είναι το πιο λυπηρό θεωρώ πως είναι να στρεφόμαστε ο ένας εναντίον του άλλου και όχι εναντίον εκείνων που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση.
Πλεον κοριτσια οι εξελιξεις θα'ναι τετοιες σιγα-σιγα, που η φαγωμαρα πλεον θα'ναι μη επικαιρη,δεν μας ρωτανε ,δεν υπαρχουμε,άλλωστε τα 'χουμε ξαναγραψει ολα κρυβονταν στο σλογκαν τι θα πει αδιοριστος εκπαιδευτικος;.Αντε για πολλους απο μας ισως μπουμε για λιγο διαστημα στην αιθουσα τελευταια φορα!
Ο Αρβανιτοπουλος ειναι διαδοχος που και αυτος ακολουθει την τεχνοκρατικη γραμμη ''εξορθολογηση δυναμικου''.Οσο για το δευτερο που γραφεις μαλλον εχεις δικιο,ετσι υποψιαζομαι και εγω(evkan 2).Να λοιπον γιατι δεν θα γινει Ασεπ για νεους υποψηφιους προς μονιμοτητα,εχουμε μονιμους κατα το υποργειο παρα πολλους σε συνδυασμο με την αυξηση ωραριου απο του χρονου!
Παράθεση από: anixia στις Αυγούστου 28, 2012, 09:49:32 amΟ Αρβανιτοπουλος ειναι διαδοχος που και αυτος ακολουθει την τεχνοκρατικη γραμμη ''εξορθολογηση δυναμικου''.Οσο για το δευτερο που γραφεις μαλλον εχεις δικιο,ετσι υποψιαζομαι και εγω(evkan 2).Να λοιπον γιατι δεν θα γινει Ασεπ για νεους υποψηφιους προς μονιμοτητα,εχουμε μονιμους κατα το υποργειο παρα πολλους σε συνδυασμο με την αυξηση ωραριου απο του χρονου!Πλέον, έχει μετονομαστεί σε....ΑνώτατοΣυμβούλιοΕκδίωξηςΠροσωπικού
Μειωση 50-60 %(ισως και λιγο παραπανω) αναπληρωτων ευελπιστουν στις βασικες για του χρονου.....καταλαβαινεις!