0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όταν μιλάμε για ράδιο αρβύλα, δε νομίζω ότι μπορούμε να δίνουμε σημασία.....Του χρόνου υπουργός παιδείας μπορεί να είναι ο Σπηλιωτόπουλος που έκανε διακοπές στην Πάτμο με την....αγαπημένη του εφοπλίστρια, όπως έγραψαν οι κυριακάτικες εφημερίδες....βγάζετε άκρη;;
«όταν έχεις 156.000 καθηγητές σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, 15.000 αναπληρωτές και 16.000 σχολικές μονάδες υπάρχει τρόπος εξορθολογισμού χωρίς να υπάρξουν κενά».
Παράθεση από: alexel στις Αυγούστου 27, 2012, 10:31:33 pmΠαράθεση από: magda στις Αυγούστου 27, 2012, 06:04:02 pmΠαράθεση από: LIAV στις Αυγούστου 27, 2012, 06:01:36 pmΜπορεί κάποιος να μου πει γιατί στον "κλειδωμένο" πίνακα διορισμών εξακολουθούν να μπαίνουν ονόματα εκπαιδευτικών και μάλιστα με τεράστιες προυπηρεσίες; Με τη σημερινή νέα ανανέωση του πίνακα μαλιστα!!!Από τα ιδιωτικά το πιθανότερο....Η σημερινή νέα είσοδος δεν είναι από τα ιδιωτικά.Πολύ ύποπτο το γεγονός ότι πλασαρίστηκε τόσο ψηλά, μια μέρα πριν την ανακοίνωση των διορισμών Π.Ε.Αν με αφορούσε άμεσα, αν έχανα το διορισμό μου, λόγω αυτής της εισόδου θα το έψαχνα ενδελεχώς.Μετά από ερώτηση που έκανα στο Υπουργείο χθες το πρωί, μου απάντησαν ότι εκρεμούσε δικαστική απόφαση για αναγνώριση προυπηρεσίας, η οποία βγήκε την Παρασκευή το μεσημέρι και για το λόγο αυτό ανανεώθηκε ο πίνακας με την προσθήκη της κοπέλας στο νούμερο 3. Το ενδιαφέρον μου είναι γιατί είμαι πρώτη "επιλαχούσα" αν μπορώ να χρησιμοποιήσω τον όρο στον πίνακα. Η ελπίδα πεθαίενι τελευταία.
Παράθεση από: magda στις Αυγούστου 27, 2012, 06:04:02 pmΠαράθεση από: LIAV στις Αυγούστου 27, 2012, 06:01:36 pmΜπορεί κάποιος να μου πει γιατί στον "κλειδωμένο" πίνακα διορισμών εξακολουθούν να μπαίνουν ονόματα εκπαιδευτικών και μάλιστα με τεράστιες προυπηρεσίες; Με τη σημερινή νέα ανανέωση του πίνακα μαλιστα!!!Από τα ιδιωτικά το πιθανότερο....Η σημερινή νέα είσοδος δεν είναι από τα ιδιωτικά.Πολύ ύποπτο το γεγονός ότι πλασαρίστηκε τόσο ψηλά, μια μέρα πριν την ανακοίνωση των διορισμών Π.Ε.Αν με αφορούσε άμεσα, αν έχανα το διορισμό μου, λόγω αυτής της εισόδου θα το έψαχνα ενδελεχώς.
Παράθεση από: LIAV στις Αυγούστου 27, 2012, 06:01:36 pmΜπορεί κάποιος να μου πει γιατί στον "κλειδωμένο" πίνακα διορισμών εξακολουθούν να μπαίνουν ονόματα εκπαιδευτικών και μάλιστα με τεράστιες προυπηρεσίες; Με τη σημερινή νέα ανανέωση του πίνακα μαλιστα!!!Από τα ιδιωτικά το πιθανότερο....
Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί στον "κλειδωμένο" πίνακα διορισμών εξακολουθούν να μπαίνουν ονόματα εκπαιδευτικών και μάλιστα με τεράστιες προυπηρεσίες; Με τη σημερινή νέα ανανέωση του πίνακα μαλιστα!!!
Αποτέλεσμα είναι να ανακοινώνονται μεγαλο-σαχλαμάρες του στιλ: Του χρονου τετοιο καιρο δεν θα μιλαμε για κενα, τη στιγμή που αυτό δεν έχει γίνει ποτέ στο παρελθόν (και υπάρχουν και αντικειμενικοί λόγοι και δυσκολίες που δεν έχει επιτευχθεί).Εγώ αναρωτιέμαι αν του χρόνου τέτοιο καιρό θα είναι ακόμα Υπουργός ο Αρβανιτόπουλος...
Παράθεση από: adigoni στις Αυγούστου 28, 2012, 10:44:53 am«όταν έχεις 156.000 καθηγητές σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, 15.000 αναπληρωτές και 16.000 σχολικές μονάδες υπάρχει τρόπος εξορθολογισμού χωρίς να υπάρξουν κενά».Συγχαρητήρια κύριε Υπουργέ! Πέσατε έξω μόνο γύρω στις 2.000 σχολικές μονάδες και γύρω στους 4.000 μόνιμους εκπαιδευτικούς.Όσο για τους αναπληρωτές, τα είπαν και άλλοι πριν από μένα.
Παράθεση από: at106 στις Αυγούστου 28, 2012, 10:52:31 amΠαράθεση από: alexel στις Αυγούστου 27, 2012, 10:31:33 pmΠαράθεση από: magda στις Αυγούστου 27, 2012, 06:04:02 pmΠαράθεση από: LIAV στις Αυγούστου 27, 2012, 06:01:36 pmΜπορεί κάποιος να μου πει γιατί στον "κλειδωμένο" πίνακα διορισμών εξακολουθούν να μπαίνουν ονόματα εκπαιδευτικών και μάλιστα με τεράστιες προυπηρεσίες; Με τη σημερινή νέα ανανέωση του πίνακα μαλιστα!!!Από τα ιδιωτικά το πιθανότερο....Η σημερινή νέα είσοδος δεν είναι από τα ιδιωτικά.Πολύ ύποπτο το γεγονός ότι πλασαρίστηκε τόσο ψηλά, μια μέρα πριν την ανακοίνωση των διορισμών Π.Ε.Αν με αφορούσε άμεσα, αν έχανα το διορισμό μου, λόγω αυτής της εισόδου θα το έψαχνα ενδελεχώς.Μετά από ερώτηση που έκανα στο Υπουργείο χθες το πρωί, μου απάντησαν ότι εκρεμούσε δικαστική απόφαση για αναγνώριση προυπηρεσίας, η οποία βγήκε την Παρασκευή το μεσημέρι και για το λόγο αυτό ανανεώθηκε ο πίνακας με την προσθήκη της κοπέλας στο νούμερο 3. Το ενδιαφέρον μου είναι γιατί είμαι πρώτη "επιλαχούσα" αν μπορώ να χρησιμοποιήσω τον όρο στον πίνακα. Η ελπίδα πεθαίενι τελευταία.Και ποιος μας εγγυάται ότι όντως υπάρχει αυτή η προϋπηρεσία; Εγώ ενδιαφέρομαι γιατί με πνίγει το άδικο! Χτες βράδυ που το έμαθα έψαξα όλους τους πίνακες και πουθενά η προϋπηρεσία των 2 χρόνων. Ξαφνικά το θυμήθηκε η κοπέλα; Ύποπτο!!!