0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αποτέλεσμα είναι να ανακοινώνονται μεγαλο-σαχλαμάρες του στιλ: Του χρονου τετοιο καιρο δεν θα μιλαμε για κενα, τη στιγμή που αυτό δεν έχει γίνει ποτέ στο παρελθόν (και υπάρχουν και αντικειμενικοί λόγοι και δυσκολίες που δεν έχει επιτευχθεί).
Εχει επικοινωνησει κανενας με το υπουργειο σημερα ; μετα τους διορισμούς θα βγει συνπληρωματική εγκυκλιος για τις κενες θεσεις του ΑΣΕΠ;
Παράθεση από: alexel στις Αυγούστου 27, 2012, 10:31:33 pmΗ σημερινή νέα είσοδος δεν είναι από τα ιδιωτικά.Πολύ ύποπτο το γεγονός ότι πλασαρίστηκε τόσο ψηλά, μια μέρα πριν την ανακοίνωση των διορισμών Π.Ε.Αν με αφορούσε άμεσα, αν έχανα το διορισμό μου, λόγω αυτής της εισόδου θα το έψαχνα ενδελεχώς.Μετά από ερώτηση που έκανα στο Υπουργείο χθες το πρωί, μου απάντησαν ότι εκρεμούσε δικαστική απόφαση για αναγνώριση προυπηρεσίας, η οποία βγήκε την Παρασκευή το μεσημέρι και για το λόγο αυτό ανανεώθηκε ο πίνακας με την προσθήκη της κοπέλας στο νούμερο 3. Το ενδιαφέρον μου είναι γιατί είμαι πρώτη "επιλαχούσα" αν μπορώ να χρησιμοποιήσω τον όρο στον πίνακα. Η ελπίδα πεθαίενι τελευταία.
Η σημερινή νέα είσοδος δεν είναι από τα ιδιωτικά.Πολύ ύποπτο το γεγονός ότι πλασαρίστηκε τόσο ψηλά, μια μέρα πριν την ανακοίνωση των διορισμών Π.Ε.Αν με αφορούσε άμεσα, αν έχανα το διορισμό μου, λόγω αυτής της εισόδου θα το έψαχνα ενδελεχώς.
Για το 0,9 του 2007-8, δε βρήκα τίποτα.