0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
οχι ειπα αν προλαβουν μπορει και σημερα αργα και για τη ΔΕ.
physikos13 μακάρι να έριχνες τέτοιο τρέξιμο και για τη ΠΕΑ όσο το κάνεις για τη πάρτη σου και ενημερώνεις τον κόσμο με την ευκαιρία.... Μακάρι λοιπόν να φτάσει το 24μηνο σου ως το 14 νούμερο και να διοριστείς....
Παράθεση από: loukritiα στις Αυγούστου 29, 2012, 04:59:49 pmphysikos13 μακάρι να έριχνες τέτοιο τρέξιμο και για τη ΠΕΑ όσο το κάνεις για τη πάρτη σου και ενημερώνεις τον κόσμο με την ευκαιρία.... Μακάρι λοιπόν να φτάσει το 24μηνο σου ως το 14 νούμερο και να διοριστείς....και σε συγκεντρωσεις ημουν και σε ντου στο υπουργειο, και σε αυτους που ανεβηκαν κατα καιρους πανωδεν κρυφτηκα σε ενα υπολογιστη, να περιμενω απο αλλους, εκανα οτι μπορουσα,
Παράθεση από: physikos13 στις Αυγούστου 29, 2012, 05:14:56 pmΠαράθεση από: loukritiα στις Αυγούστου 29, 2012, 04:59:49 pmphysikos13 μακάρι να έριχνες τέτοιο τρέξιμο και για τη ΠΕΑ όσο το κάνεις για τη πάρτη σου και ενημερώνεις τον κόσμο με την ευκαιρία.... Μακάρι λοιπόν να φτάσει το 24μηνο σου ως το 14 νούμερο και να διοριστείς....και σε συγκεντρωσεις ημουν και σε ντου στο υπουργειο, και σε αυτους που ανεβηκαν κατα καιρους πανωδεν κρυφτηκα σε ενα υπολογιστη, να περιμενω απο αλλους, εκανα οτι μπορουσα, Αυτό λέω και εγώ. Έκανες οτι μπορούσες για τη πάρτη σου και φαντάζομαι να μη θεωρείς "αγώνα" τις διάφορες πληροφορίες που είχες από το Υπουργείο και τις μετέφερες εδώ μέσα. Παρατήσατε τη ΠΕΑ (γιατί δεν είσαι μόνο εσύ) για τη οποία έπρεπε να υποστηρίζετε τα μέλη σας τα οποία δυστυχώς σας εμπιστευθήκαν και κάνετε τον προσωπικό σας "αγώνα". Τα ντου" στο Υπουργείο θα είχαν αξία όταν κατέρρεε η παιδεία μας και ξεσηκωνόταν η ΠΕΑΕ μόνο. Σεις εκεί χαϊδεύατε τα αυτιά της Διαμαντοπούλου και όταν είδατε ότι δεν έχετε τύχη να διοριστείτε τα παρατήσατε και αρχίσατε να κάνετε ο καθένας τον προσωπικό του και ΜΟΝΟ αγώνα. Που είναι οι ανακοινώσεις σας; Που είναι τα δελτία τύπου; Που είναι οι φωνές διαμαρτυρίας; Όλα στον βωμό του ατομικού συμφέροντος....
Α, ήδη τραγουδάω το σπίτι μου σπιτάκι μου