0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιου όλσο νόου δατ φρομ νέξτ γίαρ γιού γουίλ μπί πέιντ ονλί ιν μόλεκιουλς, δερ ιζ νόου νίντ φορ γιούροζ.-Γιές, θένκ γιου.(πρόβλεψη για το πώς θα υποβάλλονται οι αιτήσεις μέχρι το 2015, που μου θέλετε και ηλεκτρονική υποβολή, κακομαθημένοι. )Αχ, Γιάννη, μου είχαν λείψει οι διάλογοι αυτοί! Αλλά ο κύριος Φρομγουίκ γίνεται σιγά σιγά "φρομ νέξτ γίαρ", μου φαίνεται...
κανε λιγο υπομονη και οταν θα περιμενουμε να μας καλεσουν θα υπαρχει καθημερινο επεισοδιο!
Κάτι είχα ακούσει (το λέω με επιφύλαξη) για ωρομίσθιους στους οποίους έδιναν 10 ώρες, ενώ το ανώτατο όριο είναι 4 ώρες, αν δε κάνω λάθος.
Παράθεση από: Giannis1 στις Ιουλίου 17, 2012, 01:30:05 pmΚάτι είχα ακούσει (το λέω με επιφύλαξη) για ωρομίσθιους στους οποίους έδιναν 10 ώρες, ενώ το ανώτατο όριο είναι 4 ώρες, αν δε κάνω λάθος. Μέχρι και το έτος 2009-2010 οι ωρομίσθιοι έπαιρναν μέχρι 10 ώρες την εβδομάδα.Εγώ το σχολικό έτος 2005-2006 δούλεψα ως ωρομίσθιος με 10 ώρες την εβδομάδα.Από το 2010 και μετά που ψήφιστηκε ο 3848 οι ώρες της ωρομισθίας περιορίστηκαν στις 4, επειδή από 5 ώρες και πάνω θεωρείται κάποιος ΑΜΩ.
οπως βλεπω, καλο μου πτηνο, την ξαναβρηκες την εμπνευση σου και με το παραπανω!
Εδώ μιλάμε για περιπτώσεις που άλλους τους πήρανε ως ωρομίσθιους και δώσανε κι άλλες ώρες εκτός από τις 4 (με επιφύλαξη), και άλλους τους πήρανε ΑΜΩ και μετά κάνανε τη σύμβασή σε ΑΚΩ (άλλο περίεργο).
marathes:αρνήθηκε τον οκτώβριο και το ξέρω σίγουρα....δεν είδα πουθενά όμως το όνομά του στους διαγραφέντες....
Κι όμως, αιτήσεις έγιναν και στο υπουργείο. Ο κύριος Φρομγουίκ ήταν εκεί για να τις παραλάβει.-Γιέεεεεεεεεεεεες, χελόου. -Χού ιζ σπίκινγ?-Χίαρ, φρομ ινσάιντ δε τέντ. Θέρντ τεντ ον δε ράιτ.-Α, χέλοου. Αρ γιου γουέιτινγ του σαμπμιτ γιουρ απλικέισιον μόρνινγκ μόρνινγκ?-Γιές, Αϊ κέημ του σαμπμίτ μάι απλικέισιον.-Α, μπατ ντιντ γιου μπρίνγκ όλ δε ράιτσπίτσιζ?-Γουάτ Ράιτσπίτσιζ?-Τα δικαιολογητικά. Ιφ γιου ντόντ χέβ δεμ, τέηκ γιορ τέντ εντ γουόλκ.-Οβ κόρς, χίαρ δέη άρ.-Χμμμμμ, λετ μι σί. Ντιγκρί? Τσεκ, Πεντιγκρί? Τσεκ, Αφιμή? Τσεκ, Ασημί?-Γουάτ Ασημί?-Γουάτ γουόζ γιορ Ασημί, ιν δι άρμυ?-Ιν δι άρμυ?-Γιές, ντιντ γιου νοτ γκόου του δί άρμυ? Γιου νόου, "γιορ ιν δι άρμυ νάου- άουα- γιορ ιν δι άρμυ του του του του -νάου".-Μπατ αϊ ντίντ νοτ γκόου του δι άρμυ.-Α, αϊ γουιλ χεβ του τέλ μίστερ ντιρέκτορ δατ γιορ απλικέισιον ιζ ε μάνκι.-Πλίζ μαϊ απλικέισιον ιζ νοτ ε μάνκυ. Γουίμεν εντ πολιτίσιανς ντόντ γκόου του δε άρμυ.-Χμμμμμ.... γιές γιου αρ ράιτ.-ΟΚ, σερτίφικεητ οβ σου σάιζ, τσεκ, φίνγκερπριντς, τσεκ, πρίβιους μπιφορσέρβις, τσεκ. Αΐ σί γιου γουέντ του Ρόδος, Ηγουμενίτσα, Κέρκυρα, Πελοπόνησους, εντ Κρήτη, εζ εν άουρσάλαρι, εντ του Έβρος, Θεσπρωτία, Αφγκάνισταν εντ
Παράθεση από: Giannis1 στις Ιουλίου 16, 2012, 06:52:26 pmΚι όμως, αιτήσεις έγιναν και στο υπουργείο. Ο κύριος Φρομγουίκ ήταν εκεί για να τις παραλάβει.-Γιέεεεεεεεεεεεες, χελόου. -Χού ιζ σπίκινγ?-Χίαρ, φρομ ινσάιντ δε τέντ. Θέρντ τεντ ον δε ράιτ.-Α, χέλοου. Αρ γιου γουέιτινγ του σαμπμιτ γιουρ απλικέισιον μόρνινγκ μόρνινγκ?-Γιές, Αϊ κέημ του σαμπμίτ μάι απλικέισιον.-Α, μπατ ντιντ γιου μπρίνγκ όλ δε ράιτσπίτσιζ?-Γουάτ Ράιτσπίτσιζ?-Τα δικαιολογητικά. Ιφ γιου ντόντ χέβ δεμ, τέηκ γιορ τέντ εντ γουόλκ.-Οβ κόρς, χίαρ δέη άρ.-Χμμμμμ, λετ μι σί. Ντιγκρί? Τσεκ, Πεντιγκρί? Τσεκ, Αφιμή? Τσεκ, Ασημί?-Γουάτ Ασημί?-Γουάτ γουόζ γιορ Ασημί, ιν δι άρμυ?-Ιν δι άρμυ?-Γιές, ντιντ γιου νοτ γκόου του δί άρμυ? Γιου νόου, "γιορ ιν δι άρμυ νάου- άουα- γιορ ιν δι άρμυ του του του του -νάου".-Μπατ αϊ ντίντ νοτ γκόου του δι άρμυ.-Α, αϊ γουιλ χεβ του τέλ μίστερ ντιρέκτορ δατ γιορ απλικέισιον ιζ ε μάνκι.-Πλίζ μαϊ απλικέισιον ιζ νοτ ε μάνκυ. Γουίμεν εντ πολιτίσιανς ντόντ γκόου του δε άρμυ.-Χμμμμμ.... γιές γιου αρ ράιτ.-ΟΚ, σερτίφικεητ οβ σου σάιζ, τσεκ, φίνγκερπριντς, τσεκ, πρίβιους μπιφορσέρβις, τσεκ. Αΐ σί γιου γουέντ του Ρόδος, Ηγουμενίτσα, Κέρκυρα, Πελοπόνησους, εντ Κρήτη, εζ εν άουρσάλαρι, εντ του Έβρος, Θεσπρωτία, Αφγκάνισταν εντ