0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πιστεύω ότι πρέπει εγκαίρως να επικοινωνήσουμε με τις διευθύνσεις μας και να ρωτήσουμε. Σε καμία περίπτωση δεν αμφισβητώ αυτό που λέει η bitch, αλλά μου κάνει εντύπωση το εξής: οι αποσπάσεις μας βγήκαν απευθείας για ΠΥΣΠΕ, όμως στην αρχή της χρονιάς που πήρα τηλ στη ΔΔΕ (στο αντίστοιχο ΠΥΣΔΕ απόσπασης) μου είπαν ότι αυτό δεν έχει σημασία κι ότι έπρεπε να κάνουμε ανάληψη υπηρεσίας πρώτα εκεί. Άρα μήπως από 22/6 ως 29/6 ανήκουμε στη ΔΔΕ της περιοχής απόσπασης;
Εφόσον η απόσπασή σας λήγει με τη λήξη του διδακιτκού έτους , άρα 21/06 για την α/θμια, τότε 22/06 πρέπει να βρίσκεστε στην οργανική σας. Τώρα αν υπάρξουν διευθύνσεις που φερθούν ανθρώπινα και δεν υποβάλουν σε έξοδα και ταλαιπωρία για οκτώ μέρες το προσωπικό αυτό και μάλιστα σε μια περίοδο ουσιαστικά "νεκρή" ( δεν υπάρχουν εξετάσεις και επιτηρήσεις πχ) είναι θέμα της κάθε ΔΔΕ. Από την άλλη βέβαια, όσοι δεν στάθηκαν τόσο τυχεροί ώστε να αποσπασθούν κοντά στο σπιτι τους και "έφαγαν το λούκι" καθ΄όλην τη διάρκεια του έτους, ευλόγως θα θεωρούν εαυτούς αδικημένους, οπότε φυσικά οι απόψεις διίστανται. Ωστόσο το ορθώς διοικητικά και νομικά είναι 22/06 επιστροφή στο ΠΥΣΔΕ οργανικής.
Εμείς όχι μόνο κάναμε ανάληψη στη δευτεροβάθμια, αλλά μας χρησιμοποίησαν και σαν επιτηρητές στις πανελλαδικές εξετάσεις των τέκνων Ελλήνων του εξωτερικού. Αυτό τους είπα κι εγώ στην αρχή, ότι η απόσπασή μου έλεγε πρωτοβάθμια, άρα δε θα έπρεπε να πάω από εκεί καθόλου. Ίσως δεν τους το είχε ξεκαθαρίσει το Υπουργείο και ακολούθησαν την περσινή διαδικασία (πρώτα δευτεροβάθμια και μετά πρωτοβάθμια).
πότε;
Το πρώτο 15θήμερο του Σεπτέμβρη
Παρουσιάστηκες στην ΠΕ τον Σεπτέμβρη;
Πράγματι, στις αρχές του έτους πολλοί αποσπασμένοι σε Α/θμια έκαναν πράξη ανάληψης στην πλησιέστερη Δ/θμια ( απο κεκτημένη ταχύτητα και εντελώς λάθος, μιας και αυτό έγινε πέρισυ που όπως σωστά ειπώθηκε δεν υπήρξαν απευθείας αποσπάσεις στην Α/θμια). Αν όμως η απόσπαση τους είναι απευθείας στην Α/θμια δεν υποχρεούνται εκ νέου να υπογράψουν πράξη αποχώρησης στην πλησιέστερη Δ/θμια. Τέλος, το γεγονός ότι υπήρξαν αποσπασμένοι στην Α/θμια οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν στην
όχι, στην Α/θμια δεν υπογράφετε πράξη αποχώρησης. Εξ ου και το ανέφερα σε σχέση με την πλησιέστερη Δ/θμια. Προφανώς δεν ήταν αρκετά σαφές.