0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αποσπαστήκατε στο τάδε ΠΥΣΠΕ μέχρι τη λήξη του σχολικού έτους. (αλλά το αποσπαστήριο το πήραμε στα χέρια μας την προηγούμενη εβδομάδα!)
Θα μπορούσαν να βάλουν και ημερομηνίες προς αποφυγή παρεξηγήσεωνπ.χ. Αποσπαστήκατε στο τάδε ΠΥΣΠΕ από 1-9-2011 μέχρι 30-6-2012.Τουλάχιστον το δικό μου αποσπαστηριο έτσι γράφει.
Παράθεση από: orchid στις Ιουνίου 07, 2012, 05:29:58 pmΑποσπαστήκατε στο τάδε ΠΥΣΠΕ μέχρι τη λήξη του σχολικού έτους. (αλλά το αποσπαστήριο το πήραμε στα χέρια μας την προηγούμενη εβδομάδα!)Θα μπορούσαν να βάλουν και ημερομηνίες προς αποφυγή παρεξηγήσεωνπ.χ. Αποσπαστήκατε στο τάδε ΠΥΣΠΕ από 1-9-2011 μέχρι 30-6-2012.Τουλάχιστον το δικό μου αποσπαστηριο έτσι γράφει. Θεωρώ οτι απο 22-6 εως 30-6 θα ειμαι στη διαθεση του δ/ντη Α/θμιας. Τη Δευτέρα θα περάσω απο τα γραφεία τις Α/θμιας να ρωτήσω τι γίνεται γιατί προφανώς το ιδιο έγγραφο εχουν και αυτοι στο χερι τους.Πέρυσι οσοι διατέθηκαν στην Α/θμια του ίδιου νομού εργάστηκαν εως 30-6Ταπεινή μου άποψη η απόσπαση είναι για ενα σχολικο ετος της
Σήμερα ήρθε στο σχολείο μας e-mail από τη διεύθυνση Α/θμιας οι αποσπασμένοι να επικοινωνήσουμε με τη ΔΔΕ που ανήκουμε ή με το σχολείο οργανικής για να ενημερωθούμε για το πότε πρέπει να πάμε. Από ότι καταλαβαίνω, ούτε αυτοί το έχουν ξεκαθαρίσει, αλλά από το e-mail συμπεραίνω ότι δε θα είμαστε στη διάθεση της Α/θμιας.
Και μια συνάδελφος που πήρε σήμερα στο σχολείο της οργανικής της, της είπαν 29!
Παράθεση από: orchid στις Ιουνίου 20, 2012, 11:07:46 pmΚαι μια συνάδελφος που πήρε σήμερα στο σχολείο της οργανικής της, της είπαν 29!Απλά της το χαρίσανε. Καλό είναι όμως να στείλει υπηρεσιακά μία ανάλυψη υπηρεσίας. Ή έστω να της κρατήσουν πρακτικό στο σχολείο και να το συμπληρώσει όταν πάει.