0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πρεπει να δειτε οι αποσπασμενοι τη λεει το αποσπαστηριο σας .Το δικο μου λεει οτι αποσπαστηκα. στη α/θμια ως 30/06 .
Παράθεση από: angela1968 στις Ιουνίου 22, 2012, 11:32:22 pmΠρεπει να δειτε οι αποσπασμενοι τη λεει το αποσπαστηριο σας .Το δικο μου λεει οτι αποσπαστηκα. στη α/θμια ως 30/06 .Αυτό , μετά συγχωρήσεως, μου φαίνεται ότι είναι @)(*#)@(#* αυτού που σύνταξε το αποσπαστήριό σου. Είμαι σίγουρη ότι η απόφαση απόσπασης θα λέει μέχρι 21/6. Η αθμια τελειώνει το διδακτικό έτος 21/6. Το 30/6 δεν σημαίνει τίποτα για αυτούς, οπότε δεν υπάρχει λόγος να είσαι αποσπασμένος μέχρι 30/6. Τεσπά. Άμα το λέει το ανακοινωτήριο πάντως εσύ είσαι καλυμμένη. Πρόσεχε όμως σε περίπτωση που η οργανική σου έχει άλλα μόρια από αυτά που έπαιρνες το διδακτικό έτος.
Όσο για τα μόρια, οι 9 ημέρες δεν κάνουν διαφορά. Όλος ο Ιούνιος παίρνει μόρια απόσπασης γιατί πρέπει το χρονικό διάστημα να ισούται ή να ξεπερνάει τις 15 ημέρες για να μετρήσει αλλιώς.
Παράθεση από: bookfreak στις Ιουνίου 23, 2012, 12:00:56 amΌσο για τα μόρια, οι 9 ημέρες δεν κάνουν διαφορά. Όλος ο Ιούνιος παίρνει μόρια απόσπασης γιατί πρέπει το χρονικό διάστημα να ισούται ή να ξεπερνάει τις 15 ημέρες για να μετρήσει αλλιώς.Κάνουν και παρακάνουν χρυσό μου αν παρουσιαστείς στην καινούρια σου απόσπαση στις 7/9 (είτε γιατί αργήσαν οι αποσπάσεις, είτε γιατί δεν σε αποδεσμεύσανε)
Ύστερα από ερωτήματα που τέθηκαν στην υπηρεσία μας σχετικά με τους εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης οι οποίοι έχουν αποσπαστεί με Υπουργική Απόφαση σε σχολικές μονάδες της Α/θμιας εκπαίδευσης σας ενημερώνουμε ότι μετά τη λήξη του διδακτικού έτους (21/6/2012) παραμένουν στη διάθεση των ΠΥΣΠΕ έως τις 30/6/2012, ημερομηνία λήξης του διδακτικού έτους των εκπαιδευτικών της