*

Αποστολέας Θέμα: Επιστροφή αποσπασμένων στην οργανική τον Ιούνιο  (Αναγνώστηκε 18488 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος john-πε06

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Επιστροφή αποσπασμένων στην οργανική τον Ιούνιο
« Απάντηση #42 στις: Ιουνίου 28, 2012, 10:26:50 am »
Και πρακτικά ξέρει κανείς τι θα πεί αυτό?Πρέπει να επικοινωνήσουμε με το σχολείο οργανικής για να συνεννοηθούμε αν θα πάμε ή είμαστε καλυμμένοι να μην πάμε?Και αν δε πάμε πώς θα γίνει η ανάληψη υπηρεσίας στο πρακτικό?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:23:30 »

Αποσυνδεδεμένος ΠΕ0404

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ask Kosh
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Ιουνίου 28, 2012, 10:36:00 am »

Καλό είναι να πάρεις τηλέφωνο να συνεννοηθείς! Η απόφαση μιλάει για διευκόλυνση.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 28, 2012, 10:39:17 am από newseditor »
Εφτά ο τόκος πέντε το φτιασίδι,
σαράντα με το λάδι και το ξύδι
κι αυτός που πίστευε και καρτερούσε,
βουβός φαρμακωμένος στέκει και θωρεί
τη λευτεριά που βγαίνει στο σφυρί.

Αποσυνδεδεμένος gio66

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Ιουνίου 28, 2012, 11:47:27 am »
Έχει ο Θεός.

Αποσυνδεδεμένος susanna

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Ιουνίου 28, 2012, 12:07:27 pm »
Τηλεφώνησα στο Υπουργείο για να μου ξεκαθαρίσουν από΄κει τις απορίες.Μου είπε η υπάλληλος ότι τα περί διευκόλυνσης απευθύνονται στους διευθυντές κι όχι στους ίδιους τους εκπαιδευτικούς και άρα είναι καθαρά δική τους η απόφαση αν απαλλάξουν τον καθένα από μας ή αν μας υποχρεώσουν να παρουσιαστούμε. Επομένως, πρέπει να τηλεφωνήσουμε τους διευθυντές μας για απευθείας συνεννόηση μαζί τους.

Αν δεν με απαλλάξει ο δικός μου, χρειάζομαι 200

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:23:30 »

Αποσυνδεδεμένος Λυδία

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Ιουνίου 29, 2012, 01:28:52 pm »
Δεν καταλαβαίνω προς τι η διευκόλυνση μόνο ως προς τους αποσπασμένους..Γιατί να μην απαλλαχθούν και αυτοί που πήραν μετάθεση;

Εγώ έκανα τόσα χιλιόμετρα από νησί για να παρουσιαστώ στη Διεύθυνση (δεν έχουν γίνει ακόμα οι οργανικές τοποθετήσεις),ένα σωρό έξοδα και άλλη τόση ταλαιπωρία,για μια υπογραφή,δηλαδή συνολικά υπόθεση ενός πενταλέπτου.Μη σου πω δίλεπτο..Και πρέπει να ξαναγυρίσω πίσω για τη μετακόμιση..Τέλεια!

Αποσυνδεδεμένος gio66

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Ιουνίου 29, 2012, 03:00:33 pm »

Λυδία, αν και σε καταλαβαίνω απόλυτα και συμφωνώ με το αίτημά σου, μην παίρνεις και όρκο ότι όλοι οι αποσπασμένοι διευκολύνθηκαν τελικά...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 30, 2012, 12:16:11 pm από newseditor »
Έχει ο Θεός.

Αποσυνδεδεμένος Kostakis1978

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Ιουνίου 29, 2012, 03:54:27 pm »
Δυστυχώς υπάρχουν αρκετοί διευθυντές που είναι κομπλεξικοί κι όχι μόνο δε σε διευκολύνουν αλλά αντίθετα σου κάνουν καψόνια. Αυτό που έχω να τους ευχηθώ είναι να τα βρούνε όλα μπροστά τους, αυτοί και τα παιδιά τους. Καμιά φορά η πουτ...να η ζωή τα φέρνει έτσι, ώστε αυτοί που τώρα έχουν την εξουσία και διατάζουν βρίσκονται στη θέση του αδύναμου.

Αποσυνδεδεμένος gumus

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Ιουνίου 29, 2012, 04:43:41 pm »
Εγώ χρειάζομαι 630 ευρώ(2αεροπλάνα πήγαινε -2αεροπλάνα έλα κ μια διανυκτέρευση στη Ρόδο που τέτοια εποχή οι τιμές στα ύψη) κ ξεκίνησα πριν βγει η ανακοίνωσή,  οποία είναι και ακρως ασαφής κ αόριστη!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 30, 2012, 12:16:46 pm από newseditor »
"Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! "
Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος gumus

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Ιουνίου 29, 2012, 04:44:25 pm »
Δυστυχώς υπάρχουν αρκετοί διευθυντές που είναι κομπλεξικοί κι όχι μόνο δε σε διευκολύνουν αλλά αντίθετα σου κάνουν καψόνια. Αυτό που έχω να τους ευχηθώ είναι να τα βρούνε όλα μπροστά τους, αυτοί και τα παιδιά τους. Καμιά φορά η πουτ...να η ζωή τα φέρνει έτσι, ώστε αυτοί που τώρα έχουν την εξουσία και διατάζουν βρίσκονται στη θέση του αδύναμου.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
"Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! "
Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος Κυκλάμινο

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Ιουνίου 29, 2012, 07:25:56 pm »
Όσοι αποσπασθέντες ζητήσατε σήμερα (και πήρατε) μιας μέρας διευκόλυνση, ας βρεθείτε για λίγο στη θέση εκείνων των συναδέλφων του σχολείου οργανικής θέσης σας, που ενώ δικαιούνταν, δεν ήταν «τυχεροί» να πάρουν κι αυτοί απόσπαση. Και έφαγαν μια ολόκληρη χρονιά μακριά από τα σπίτια τους χωρίς, φυσικά, καμία διευκόλυνση...

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Ιουνίου 29, 2012, 07:27:50 pm »
Αεροπλάνα.. υπάρχουν και βαπόρια, πολύ πιο φτηνά  ::)
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Ιουνίου 29, 2012, 07:50:21 pm »
αυτό με τη διευκόλυνση τελικά πιο πολλά προβλήματα δημιούργησε παρά έλυσε... κατ' αρχήν τι θα πει διευκόλυνση; εγώ μπορεί να το μεταφράζω ας πούμε έλα όταν θα κάνεις και τη μετακόμιση, άλλος μην έρθεις καθολου, άλλος έλα μια άλλη μέρα κ.ο.κ. Απο εκεί και πέρα προκύπτουν και άλλα ζητήματα - πχ η συνέχεια στην υπηρέτηση. Από πού θα φαίνεται ότι πχ κάποιος που πήρε μετάθεση την αποδέχεται; Πού θα ξέρω εγώ ως νέο ΠΥΣΔΕ οργανικής ότι θα έρθεις ή δε θα έρθεις ή θα πάρεις άδεια κτλ.

ποιός και πώς και βάσει ποιάς διάταξης ορίζει και καθορίζει το πόσο θα διαρκέσει αυτή η διευκόλυνση; Γιατί όταν σου λέει πχ δεν απαλλάσσεσαι απο τη θερινή υπηρεσία αυτό τι σημαίνει; ότι όταν έρθεις για θερινή υπηρεσία θα υπογράψεις και το πρακτικό; και αν έχεις μεν πάρει μετάθεση και οργανική έχει καλώς, πας και κάνεις και θερινή υπηρεσία και πράξη ανάληψης στο σχολείο - αν όμως έχεις παραμείνει στη διάθεση πού θα πας για θερινή υπηρεσία; στη Διεύθυνση; να κάνεις τι για μια μέρα και χωρίς αντικείμενο; αέρα στον προϊστάμενο; 

αφήστε δε τα σκηνικά που ζήσαμε - με πήρε η άλλη απ΄τη Σπάρτη και μου λέει α δεν μπορώ να έρθω , δεν υπάρχει περίπτωση! Και ποιά είσαι εσύ κοπελιά που αποφασίζεις αν μπορείς ή όχι να έρθεις; Δλδ ο άλλος που ήρθε απο Κρήτη είναι μ@λ@κ@ς; Στην τελική αφού ζήτησες και πήρες μετάθεση για εδώ σημαίνει ότι θες και να ρθεις εδώ - όχι να κάνεις πρώτα διακοπές και μετά άμα δεν ενοχλείσαι και πάρα πολύ να μας έρθεις.... ?

Και επίσης, τι θα πει κράτα μου το όνομα στο πρακτικό και θα υπογράψω Σεπτέμβριο; Και αν  ο μη γένοιτο άμα σπάσει ο διάολος το πόδι του και πάθεις κάτι εγώ τι θα πω μετά, με πήρε και μου πε να κρατήσω το όνομά της ανοιχτό;

Ή το άλλο που είχαμε σήμερα με μία απ΄τη
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος Λυδία

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Ιουνίου 29, 2012, 10:00:38 pm »

Ναι,ήταν όντως πρόβλημα όλο αυτό..Άσε που έβγαλαν την ανακοίνωση μια μέρα πριν..Έγκαιρα όπως πάντα..Οι περισσότεροι συνάδελφοι είχαν ήδη φύγει για να προλάβουν να είναι στη θέση τους..Τι να πει κανείς!

Και εγώ παρουσιάστηκα σήμερα στη Διεύθυνση και,αφού υπέγραψα,μου είπαν να διαλέξω ημερομηνία για να κάνω τη θερινή εφημερία. Εφημερία πού,ρωτώ..Αφού δεν έχουν γίνει ακόμα οι οργανικές τοποθετήσεις..Εδώ,μου λέει (με πολύ ύφος),στη Διεύθυνση.. Ναι,σωστά..Για να κοιτάω τους τοίχους,και εγώ και τόσοι άλλοι μαζί με εμένα,μέχρι να περάσει η ώρα.Άσε που εγώ στάνταρ θα μείνω στη διάθεση και κανονικά δεν είμαι υποχρεωμένη να κάνω εφημερία..Ό,τι να'ναι!!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 30, 2012, 12:15:35 pm από newseditor »

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Ιουνίου 29, 2012, 10:03:32 pm »
εγώ πάντως δεν ήμουν που στο είπε με υφος ! χαχαχαχα γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις όταν με ρωτούσαν έλεγα τι εφημερία ρε παιδιά ;κάντε εκει διακοπές και μια βουτιά και για μας και απο του χρόνου κάνετε και εφημερία..

δλδ τώρα εσύ τι να πας να κάνεις στη δδε καλοκαιριάτικα; μα πόσο IQ φρυγανιάς πια;
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182562
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)