0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λοιπόν, έχοντας διαβάσει ολόκληρο το τόπικ και γνωρίζοντας ότι πολλοί θα με κακοχαρακτηρίσουν μία λύση έχω να σου προτείνω: εάν 1ον: έχεις εξαντλήσει όλα μα όλα τα περιθώρια και είσαι σίγουρη 100% ότι το γραπτό έχει χαθεί με δική σου ευθύνη και εάν 2ον: δεν θέλεις να έρθεις σε κόντρες/προστριβές/μαλλιοτράβηγμα με γονείς κλπ (γιατί για τους γονείς ο καθηγητής, ως γνωστόν, πρέπει να είναι θεός, δεν έχει το δικαίωμα να είναι άνθρωπος),,, τότε βγάλε για το συγκεκριμένο μαθητή ένα σχετικό μ.ο. από την ως τώρα επίδοσή του, βάλε και 2-3 βαθμούς παραπάνω και δώσε τη βαθμολογία να πάει στην ευχή του θεού.
..τελικά αποδείχτηκε ότι ο μαθητής το είχε σκίσει και πετάξει στον κάδο...δεν ξέρω λεπτομέρειες ....
έθεσες μια πολύ σπουδαία παράμετρο όμως. ο σωστός και καλός διευθυντης! πού πουλάνε τέτοιους να πάρουμε; γιατί μερικούς που έχω τύχει εγώ δεν ήταν ακριβώς αυτό το πρότυπο.. οι περισσότεροι είναι ευθυνόφοβοι και θα κάνουν κουρέλι τον εκπαιδευτικό (που όντως δεν ήταν υπεύθυνη πράξη εκ μέρους του, αλλά άνθρωποι είμαστε, συμβαίνουν αυτά) λες κι αυτουνού δεν υπήρχε περίπτωση να μην του συμβεί ποτέ..
Παράθεση από: planety στις Ιουνίου 16, 2012, 05:29:00 pmέθεσες μια πολύ σπουδαία παράμετρο όμως. ο σωστός και καλός διευθυντης! πού πουλάνε τέτοιους να πάρουμε; γιατί μερικούς που έχω τύχει εγώ δεν ήταν ακριβώς αυτό το πρότυπο.. οι περισσότεροι είναι ευθυνόφοβοι και θα κάνουν κουρέλι τον εκπαιδευτικό (που όντως δεν ήταν υπεύθυνη πράξη εκ μέρους του, αλλά άνθρωποι είμαστε, συμβαίνουν αυτά) λες κι αυτουνού δεν υπήρχε περίπτωση να μην του συμβεί ποτέ..Ακόμη και στραβόξυλο να είναι, το πιθανότερο είναι να μη θέλει το θέμα να πάρει διαστάσεις!