0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λοιπόν εγώ μπορώ να σας πω για Τήλο, μιας και θα είμαι εκεί για δεύτερη χρονιά αποσπασμένος ( λόγω υπεράριθμων Πληροφορικών ).Πρόκειται για ένα νησάκι με περίπου 300-400 κατοίκους μοιρασμένους σε 2 χωριά τα Λιβάδια και το Μεγάλο χωριό. Στα Λιβάδια βρίσκετε το λιμάνι ενώ το σχολείο ( Γυμνάσιο – Λ/Τ Τάξεις ). Καράβια υπάρχουν 3, ένα που έρχεται από Πειραιά ( BlueStar η εταιρία, φεύγει από Πειραιά στις 3μ.μ κάθε Κυριακή και φτάνει στις 6:30π.μ τη Δευτέρα στο νησί), ένα που εξυπηρετεί τα Δωδεκάνησα και μόνο ( Πρωτέας, δεν θυμάμαι δρομολόγια) και του καλοκαιρινούς μήνες μέχρι μέσα Οκτώβρη το SeeStar ένα καταμαράν που πάει από Τήλο στη Ρόδο και το αντίστροφο ( ταχύτατο αλλά δεν παίρνει αυτοκίνητα, δρομολόγια αλλάζουν κάθε τρεις και λίγο ανάλογα με την τουριστική κίνηση ).Αμάξι δεν είναι απαραίτητο ( 9 χιλιόμετρα οδικό δίκτυο ), αλλά αν έχεις εξυπηρετεί. Αν υπάρχει μπορείς να νοικιάσεις σε όποιο χωριό θέλεις αν δεν έχεις επιβάλετε να νοικιάσεις στα Λιβάδια. Προσωπικά δεν άντεξα πάνω από μια βδομάδα στο Μεγάλο χωριό, εν αντιθέσει με άλλους 3 συναδέλφους που δεν το αλλάζουν το Μεγάλο χωριό με τα Λιβάδια.Το χειμώνα είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα, διασκέδαση δεν υπάρχει παρά, μόλις 2 καφετέριες, που άνοιξαν φέτος, 1 ταβέρνα, 1 μπαράκι που μάλλον θα κλείσει και ένας πολυχώρος το γνωστό Μπόζι.Το σχολείο έχει 6 τάξεις, εργαστήριο φυσικής, πληροφορικής και βιβλιοθήκη. Οι σχέσεις μεταξύ συναδέλφων κάτι παραπάνω από άριστες.Φυσικά δίνει 12 μόρια.ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ : 85002ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 2246044248ΦΑΞ : 2246044140E-MAIL : mail@gym-tilou.dod.sch.grΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ : Μυροφορίδης Γεώργιος
Μήπως γνωρίζει κανείς ποια είναι η διαδικασία μετά τις αιτήσεις τοποθέτησης και την ορκομωσία; Θα μας δοθεί η δυνατότητα να επιστρέψουμε στον τόπο διαμονής μας και να ειδοποιηθούμε μετά για το πού και πότε αναλαμβάνουμε υπηρεσία ή θα πρέπει να δίνουμε καθημερινά το παρόν στη Ρόδο; Θα γίνουν άμεσα σεμινάρια;
Αυτό ήθελα να ρωτήσω κι εγώ. Μπορούμε να φύγουμε αυθημερόν; Όποια μέρα κι αν παρουσιαστούμε ορκιζόμαστε και κάνουμε την αίτηση ή πρέπει να περιμένουμε;