*

Αποστολέας Θέμα: Δωδεκάνησα  (Αναγνώστηκε 277125 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος pame

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Δωδεκάνησα
« Απάντηση #98 στις: Αυγούστου 31, 2007, 10:12:08 pm »
Λοιπόν εγώ μπορώ να σας πω για Τήλο, μιας και θα είμαι εκεί για δεύτερη χρονιά αποσπασμένος ( λόγω υπεράριθμων Πληροφορικών ).
Πρόκειται για ένα νησάκι με περίπου 300-400 κατοίκους μοιρασμένους σε 2 χωριά τα Λιβάδια και το Μεγάλο χωριό. Στα Λιβάδια βρίσκετε το λιμάνι ενώ το σχολείο ( Γυμνάσιο – Λ/Τ Τάξεις ). Καράβια υπάρχουν 3, ένα που έρχεται από Πειραιά ( BlueStar η εταιρία, φεύγει από Πειραιά στις 3μ.μ κάθε Κυριακή και φτάνει στις 6:30π.μ τη Δευτέρα στο νησί), ένα που εξυπηρετεί τα Δωδεκάνησα και μόνο ( Πρωτέας, δεν θυμάμαι δρομολόγια) και του καλοκαιρινούς μήνες μέχρι μέσα Οκτώβρη το SeeStar ένα καταμαράν που πάει από Τήλο στη Ρόδο και το αντίστροφο ( ταχύτατο αλλά δεν παίρνει αυτοκίνητα, δρομολόγια αλλάζουν κάθε τρεις και λίγο ανάλογα με την τουριστική κίνηση ).

Αμάξι δεν είναι απαραίτητο ( 9 χιλιόμετρα οδικό δίκτυο ), αλλά αν έχεις εξυπηρετεί. Αν υπάρχει μπορείς να νοικιάσεις σε όποιο χωριό θέλεις αν δεν έχεις επιβάλετε να νοικιάσεις στα Λιβάδια. Προσωπικά δεν άντεξα πάνω από μια βδομάδα στο Μεγάλο χωριό, εν αντιθέσει με άλλους 3 συναδέλφους που δεν το αλλάζουν το Μεγάλο χωριό με τα Λιβάδια.

Το χειμώνα είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα, διασκέδαση δεν υπάρχει παρά, μόλις 2 καφετέριες, που άνοιξαν φέτος, 1 ταβέρνα, 1 μπαράκι που μάλλον θα κλείσει και ένας πολυχώρος το γνωστό Μπόζι.

Το σχολείο έχει 6 τάξεις, εργαστήριο φυσικής, πληροφορικής και βιβλιοθήκη. Οι σχέσεις μεταξύ συναδέλφων κάτι παραπάνω από άριστες.

Φυσικά δίνει 12 μόρια.
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ : 85002
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 2246044248
ΦΑΞ : 2246044140
E-MAIL : mail@gym-tilou.dod.sch.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ : Μυροφορίδης Γεώργιος

tsompev, ήσουν κατατοπιστικότατος και σ'ευχαριστώ πολύ.Ξέρεις αν υπάρχει εκεί κενή θέση οικονομολόγου,για να έρθει και ο άνδρας μου με απόσπαση? Είχε πλήρες ωράριο ο περσινός οικονομολόγος ή πήγαινε και σε άλλο νησί ?Οι περσινοί φιλόλογοι έφυγαν για να προκύψουν κενά ? Συγνώμη για τις ερωτήσεις αλλά γνωρίζεις πρόσωπα και πράγματα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:53:20 »

Αποσυνδεδεμένος pame

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2007, 12:54:58 am »
Ειμαι διοριστέα στη Δ Δωδεκανήσων. Γνωρίζετε κάτι για την περιοχή ?

Αποσυνδεδεμένος vsk

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ0402
    • Προφίλ
« Απάντηση #100 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2007, 01:32:11 am »
Κάποιες πληροφορίες θα βρεις εδώ: http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=2614.0

Αποσυνδεδεμένος vsk

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ0402
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2007, 01:43:07 am »
O tsompev διαφήμησε πολύ καλά το εμπόρευμ... εεε, το νησί ήθελα να πω!  ;D
Ήμουν κι εγώ εκεί τα τελευταία δύο χρόνια κι επιβεβαιώνω τα όσα λέει. Να πας, αν δεν φοβάσαι την απομόνωση και δεν έχεις υποχρεώσεις. Δεν ξέρω πόσα τμήματα θα έχει φέτος, αλλά σίγουρα ο οικονομολόγος εκεί θα είναι κάτι παραπάνω από πολυτέλεια, γιατί δεν θα έχει αντικείμενο! Απ' ό,τι ξέρω τα περισσότερα κενά που δημιουργήθηκαν πρέπει να έχουν ήδη καλυφθεί, αλλά περισσότερα σίγουρα θα μάθεις την άλλη εβδομάδα όταν με το καλό θα έρθεις Ρόδο!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:53:20 »

Αποσυνδεδεμένος ovidius

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
    • Ασεπάδικο2
« Απάντηση #102 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2007, 03:19:08 am »
Μήπως γνωρίζει κανείς ποια είναι η διαδικασία μετά τις αιτήσεις τοποθέτησης και την ορκομωσία; Θα μας δοθεί η δυνατότητα να επιστρέψουμε στον τόπο διαμονής μας και να ειδοποιηθούμε μετά για το πού και πότε αναλαμβάνουμε υπηρεσία ή θα πρέπει να δίνουμε καθημερινά το παρόν στη Ρόδο; Θα γίνουν άμεσα σεμινάρια;
CARPE DIEM

Αποσυνδεδεμένος gng

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2007, 07:42:03 am »
Αυτό ήθελα να ρωτήσω κι εγώ. Μπορούμε να φύγουμε αυθημερόν;  Όποια μέρα κι αν παρουσιαστούμε ορκιζόμαστε και κάνουμε την αίτηση ή πρέπει να περιμένουμε;

Αποσυνδεδεμένος morfikos

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2007, 10:56:04 am »
Καλημέρα σε όλους!!!!
Διορίζομαι στη Νϊσυρο (Δ Δωδεκανήσου). Μήπως μπορείτε να μου πείτε αν η Δ Δωδεκανήσου υπάγεται στη Ρόδο; (για να ξέρω σε ποια δευτεροβάθμια θα ορκιστώ!!!). Α!! και αν υπάρχουν γενικότερες πληροφορίες για το νησί πολύ θα τις εκτιμούσα!!!
Καλή αρχή σε όλους!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 01, 2007, 12:24:00 pm από morfikos »

Αποσυνδεδεμένος ovidius

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
    • Ασεπάδικο2
« Απάντηση #105 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2007, 10:59:40 am »
CARPE DIEM

Αποσυνδεδεμένος vsk

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ0402
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2007, 12:20:32 pm »
Μήπως γνωρίζει κανείς ποια είναι η διαδικασία μετά τις αιτήσεις τοποθέτησης και την ορκομωσία; Θα μας δοθεί η δυνατότητα να επιστρέψουμε στον τόπο διαμονής μας και να ειδοποιηθούμε μετά για το πού και πότε αναλαμβάνουμε υπηρεσία ή θα πρέπει να δίνουμε καθημερινά το παρόν στη Ρόδο; Θα γίνουν άμεσα σεμινάρια;

Αυτό ήθελα να ρωτήσω κι εγώ. Μπορούμε να φύγουμε αυθημερόν;  Όποια μέρα κι αν παρουσιαστούμε ορκιζόμαστε και κάνουμε την αίτηση ή πρέπει να περιμένουμε;

Όταν ολοκληρώσετε τις γραφειοκρατικές διαδικασίες, ορκίζεστε και απ΄ό,τι ξέρω πρέπει πλέον να παρουσιαστείτε στα σχολεία σας, γιατί αρχίζει η μισθοδοσία σας να "τρέχει" και θεωρείστε ότι εργάζεστε. Φυσικά, λόγω της τοπογραφίας των Δωδεκανήσων και με μία συνεννόηση με τον Διευθυντή του σχολείου σας, μπορείτε ίσως να πάρετε μία μικρή παράταση.
Ούτως ή άλλως όμως, δεν θα παρουσιαστείτε άμεσα στα σχολεία σας, γιατί τα σεμινάρια θα γίνουν την ερχόμενη εβδομάδα. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ: http://dide.dod.sch.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=894&Itemid=80

Αποσυνδεδεμένος Siobaras

• Ιστορικό μέλος
  • 1.d4!
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2007, 08:04:51 pm »
Σήμερα έφτασα Ρόδο και μου φαίνεται υπέροχη!!!
Ας με στείλουν όπου να'ναι, είμαι σίγουρος ότι θα περάσω τέλεια!!!
Και τότε η νύχτα... παίρνει διάσταση...

Αποσυνδεδεμένος triton

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2007, 10:03:15 am »
Παιδιά μια ερώτηση .Το επίδομα παραμεθορίου των 120

Αποσυνδεδεμένος heren

• Έμπειρο μέλος
  • live your life
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2007, 10:49:39 am »
Ναι

Αποσυνδεδεμένος g.sp

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2007, 02:50:57 pm »
γεια χαρά,είμαι φυσικός και προκειται να έρθω στην τήλο να διοριστώ. :)έχω παρακολουθήσει τις πληροφορίες του vsk (μάλλον θα πάρω την θέση του;) του tsompev και του daniel.δεν έχω αμάξι,σε ποιό μέρος προτείνετε να μείνω άραγε;επίσης αν μπορείτε να μου πείτε τι μαθήματα θα κάνω στο σχολείο (αν είναι δυνατό να ξέρετε,τι τάξεις κλπ ώστε να έχω μαζί μου τα κατάλληλα βιβλία).αύριο το πρωι θα είμαι ρόδο.θα είναι κάποιος συνάδελφος ΠΕ04 απο το σχολείο στην επιμόρφωση να με κατατοπήσει;ελίζω να έχω μια απάντηση.

Αποσυνδεδεμένος g.sp

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2007, 02:53:37 pm »
γεια χαρά,είμαι φυσικός και προκειται να έρθω στην τήλο να διοριστώ. έχω παρακολουθήσει τις πληροφορίες του vsk (μάλλον θα πάρω την θέση του;) του tsompev και του daniel.δεν έχω αμάξι,σε ποιό μέρος προτείνετε να μείνω άραγε;επίσης αν μπορείτε να μου πείτε τι μαθήματα θα κάνω στο σχολείο (αν είναι δυνατό να ξέρετε,τι τάξεις κλπ ώστε να έχω μαζί μου τα κατάλληλα βιβλία).αύριο το πρωι θα είμαι ρόδο.θα είναι κάποιος συνάδελφος ΠΕ04 απο το σχολείο στην επιμόρφωση να με κατατοπήσει;ελίζω να έχω μια απάντηση.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182672
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)