0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορείς να μου περιγράψεις πως ειναι το νησί, η ζωή και τα ενοίκια; Το θέμα που με βασανίζει είναι θα μπορώ να κλείσω σπίτι απο 1 Σεπτέμβρη σπίτι ή θα πρέπει να περιμένω λόγω τουρισμού; Πριν 2 χρόνια στη Κεφαλονιά δεν έβρισκα σπίτια και μάλιστα ολοχρονικά!Απο 'κει και πέρα οτι πληροφορίες μπορείς να μου δώσεις για τα δρομολόγια, τους ανθρώπους, τα καταστήματα κτλ....Έχω αγχωθεί πολύ!!!Εγω μάλλον θα είμαι στο Πυλί! Έχει σπίτια για να μείνω εκει ή να μείνω κάπου αλλού; Υπάρχει κανένα καλό και φτηνό ξενοδοχείο για τις πρώτες μέρες, μέχρι να βρω σπίτι;Ουφ.....Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκρισηηηηηηη!!!!!!!
Έχω πάρει μετάθεση για τα Δωδεκάνησα και τοποθετήθηκα στην Κω (συγκεκριμένα στο Πυλί)...ADSL έχει το νησί; Ποια εταιρεία πιστεύετε πρέπει να προτιμήσω; Του ΟΤΕ ή κάποιας κινητής τηλεφωνίας;Όποιος γνωρίζει κάτι ....Ευχαριστώ!!!
Παράθεση από: peri2005 στις Αυγούστου 12, 2008, 05:05:34 pmΡΟΔΟΣ:Ξέρετε που μένουν οι εκπαιδευτικοί που δεν είναι διορισμένοι στην πόλη ή έστω κοντά σε αυτή ;Οι περιοχές είναι :ΑρχάγγελοςΜάσαρηΈμπωναςΑφάντουΙαλυσόςΚαλυθιέςΣορώνηΕλεούσαΓεννάδιοΚρεμαστήΠαραδείσιΓια Αφάντου, Καλυθιές, Κρεμαστή, Παραδείσι, Σορωνή και Αρχάγγελο (νομιζω) μπορείς κάλλιστα να μέινεις μέσα στην πόλη. Για τα υπόλοιπα καλύτερα να μείνεις εκεί.
ΡΟΔΟΣ:Ξέρετε που μένουν οι εκπαιδευτικοί που δεν είναι διορισμένοι στην πόλη ή έστω κοντά σε αυτή ;Οι περιοχές είναι :ΑρχάγγελοςΜάσαρηΈμπωναςΑφάντουΙαλυσόςΚαλυθιέςΣορώνηΕλεούσαΓεννάδιοΚρεμαστήΠαραδείσι
συναδελφοι θελω να ρωτησω για Καρπαθο :σκεφτομαι να δηλωσω τα σχολεια στα Πηγαδια επειδη δεν οδηγω θελω να ρωτησω αν θα μπορω να μετακινηθω με ταξι /κτελ ? τα Πηγαδια ειναι μεγαλη περιοχη ή και με τα ποδια μπορω να πηγαινω στο σχολειο ?
Παράθεση από: freesoulsophie στις Αυγούστου 02, 2010, 07:59:10 pmσυναδελφοι θελω να ρωτησω για Καρπαθο :σκεφτομαι να δηλωσω τα σχολεια στα Πηγαδια επειδη δεν οδηγω θελω να ρωτησω αν θα μπορω να μετακινηθω με ταξι /κτελ ? τα Πηγαδια ειναι μεγαλη περιοχη ή και με τα ποδια μπορω να πηγαινω στο σχολειο ?Δεν είμαι από Κάρπαθο αλλά τα Πηγάδια είναι λιμάνι που πιάνουν καράβια της γραμμής και σε συμφέρει αν διδάσκεις εκεί να μένεις καιεκεί. Για Κάρπαθο είναι καλά από ότι ξέρω. Απομακρυσμένο ιδιαίτερα είναι το χωριό Όλυμπος να ξέρεις.