0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
αν δεν βρισκεις καποιον από εκεί στο φόρουμ ή κάποιον που να ξέρει, απλά τηλεφωνάκι στο σχολείο ή στο Δήμο εκείκ αν κ έτσι δε βγάλεις λύση, γύρισε το στο χειροκίνητο:Google Earth και ψάξε για σχολεία από τον ουρανό, ξέρεις, κεραμοσκεπές, παγκάκια, παιδάκια,δοκάρια, μπασκέτες (από το 1987 και μετά στανταρ εξολισμός).Άλλωστε "τα δοκάρια στο γρασίδι περιμένουν τα παιδιά" όπως είπαν και κάποιοι παλαιότερα ...
Μου άρεσε πολύ αυτό για τα Δωδεκάνησα και με βάζεις σε σκέψεις να τα δηλώσω.Λατρεύω όλα αυτά που αναφέρεις(και το ψάρεμα!).Θα δω αν το έχουν δώσει.Εγώ έχω αρχίσει να συνηθίζω στην ιδέα να βάλω δ κορινθίας και δ αρκαδίας αλλά φοβάμαι γιατί δεν ξέρω καθόλου τα δυσπρόσιτα εκεί (όχι ότι ξέρω τα άλλα).Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει για Κοντοβάζαινα και Γκούρα.ΕΠΕΙΓΟΝ! (που μπορεί να μείνει κανείς τι ενοίκια υπάρχουν)Τα υπόλοιπα τα φαντάζομαι.Τζάκι από Σεπτέμβρη, διπλο παλτό,διπλά γάντια κλπ.Δε φοβάμαι την απομόνωση τα άγρια θηρία φοβάμαι και τα ποντίκια.
Εγώ έχω αρχίσει να συνηθίζω στην ιδέα να βάλω δ κορινθίας και δ αρκαδίας αλλά φοβάμαι γιατί δεν ξέρω καθόλου τα δυσπρόσιτα εκεί (όχι ότι ξέρω τα άλλα).Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει για Κοντοβάζαινα και Γκούρα.ΕΠΕΙΓΟΝ! (που μπορεί να μείνει κανείς τι ενοίκια υπάρχουν)Τα υπόλοιπα τα φαντάζομαι.Τζάκι από Σεπτέμβρη, διπλο παλτό,διπλά γάντια κλπ.Δε φοβάμαι την απομόνωση τα άγρια θηρία φοβάμαι και τα ποντίκια.
Εδω εχει παντα ηλιο (κυριολεκτικά!)!!
Οι νεοδιοριζόμενοι/ες στα Δωδεκάνησα να φέρουν κατά την ανάληψη υπηρεσίας μαζί τους:1. παντόφλα τύπου φλιπ-φλοπ λόγω ζέστης και παραλίας2. Γυαλιά για να βλέπουν όταν θα καθαρίζουν το ψάρι στο φαγητό3. Αντιηλιακό για μελαμψά κορμιά4. Καλάμι (ψαρέματος μόνο) ή ψαροντούφεκο και βάρκα οι μερακλήδες5. Γυαλί ηλίου στυλάτο (ότι τύπου Tom Cruise στο Top Gun έλεος)6. Μαγιό προαιρετικό
Με πιάσανε σήμερα το βράδυ οι αϋπνίες μου και είπα να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου στην κουβέντα.Κατ' αρχάς να χαιρετήσω το μεγάλο της Ροδιακής φιλοσοφίας akoufou και να του εξομολογηθώ ότι μου έλειψαν οι σαββατιάτικες καφεδοποσίες μας στο Σουηδικό της Σοφούλη (Ρόδος).Παράθεση από: akoufou στις Αυγούστου 05, 2010, 12:23:45 amΟι νεοδιοριζόμενοι/ες στα Δωδεκάνησα να φέρουν κατά την ανάληψη υπηρεσίας μαζί τους:1. παντόφλα τύπου φλιπ-φλοπ λόγω ζέστης και παραλίας2. Γυαλιά για να βλέπουν όταν θα καθαρίζουν το ψάρι στο φαγητό3. Αντιηλιακό για μελαμψά κορμιά4. Καλάμι (ψαρέματος μόνο) ή ψαροντούφεκο και βάρκα οι μερακλήδες5. Γυαλί ηλίου στυλάτο (ότι τύπου Tom Cruise στο Top Gun έλεος)6. Μαγιό προαιρετικόΑν και όλα τα παραπάνω είναι σημαντικά (Αντώνη ξέχασες τα προφυλακτικά) εγώ θα πω για τις ευκαιρίες που δίνει το νησί για Μεταπτυχιακές σπουδές μιας και για πολλούς είναι απλησίαστο όνειρο πια σε πόλεις όπου ο αριθμός των αιτήσεων είναι πολύ μεγάλος.Στα τμήματα του Παν. Αιγαίου στη Ρόδο υπάρχουν πολλά μεταπτυχιακά προγράμματα στο τομέα της εκπαίδευσης και με το δεδομένο ότι οι νεοδιόριστοι φέτος θα παραμείνουν για 3 χρόνια στο σχολείο τους, είναι μια καλή ευκαιρία να φύγουν από τη Ρόδο και με ένα μεταπτυχιακό στις αποσκευές τους εκτός από τα υπολείμματα αντηλιακού.