0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ έμαθα ότι γινόταν χαμός από κόσμο. Παρουσιάστηκαν πρωί πρωί πάνω από 100 άτομα και στο γραφείο ήταν λίγο ανοργάνωτοι. Γνωστό μου άτομο που παρουσιάστηκε κατά τις 9:30 ξεμπέρδεψε μετά τις 2. Σίγουρα δε θα είναι έτσι τις επόμενες μέρες γιατί οι περισσότεροι παρουσιάστηκαν.
Σήμερα παρουσιάστηκα στη
Υπάρχει κάποια διαφορά σε αυτούς που ορκίστηκαν τη Δευτέρα και σε αυτούς που θα ορκιστούν αύριο,χάνουν κάτι οι δεύτεροι;Σχετικά με τις τοποθετήσεις,τι γίνεται αν στην περιοχή διορισμού σου πχ Α Αρκαδίας δεν υπάρχει κενό και εσύ δεν έχεις δηλώσει κενά από Δ Αρκαδίας;Μπορούν να σε τοποθετήσουν αναγκαστικά στη Δ Αρκαδίας ή έχεις κάποιο δικαίωμα;Μπορείς να κάνεις ένσταση και να κερδίσεις κάτι;Με τα μόρια τί γίνεται;Αν ξέρεις ότι σε ένα μέρος υπάρχει κενό αλλά επιμένουν ότι δεν υπάρχει για να σε τοποθετήσουν αλλού πως το αποδεικνύεις;Τελικά τι ισχύει με τις τοποθετήσεις;Κάποιοι ισχυρίζονται ότι η εγκύκλιος που λέει ότι προηγούνται οι νεοδιόριστοι των αποσπασμένων είναι άκυρη γιατί άλλά λέει ο νόμος είναι αλήθεια αυτό ή μας δουλεύουν; Τα ερωτήματα δεν είναι ρητορικά.Αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει παρακαλώ
Πράγματι, οι φιλόλογοι είμαστε υπεράριθμοι και στη Γ΄Δωδεκανήσου. Πήγα χθες στη Ρόδο να ορκιστώ και μετά ήρθα Κάλυμνο για να βρω σπίτι. Το πρωί που πέρασα όμως από το γραφείο δ/θμιας της Καλύμνου μου είπαν να μη βιαστώ γιατί είναι πιθανό να τοποθετηθώ σε άλλο νησί