0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Kαλησπέρα κι απο μένα. Ρόδο ήμουν κι εγώ πέρυσι, σε μια περιοχή περίπου στα 30 χιλιόμετρα από Ρόδο και έμεινα εκεί. Αν είσαι ελέύθερος /η όμως καλύτερα να μείνεις Ρόδο γιατί έχει καλύτερη ζωή . Οι έξω περιοχές είναι κατάθλιψη το χειμώνα. Εγώ βέβαια είχα και απιδί μαζί οπότε δεν ήμουνα για νυχτερινή ζωή . Και εκεί που έμεινα πέρασα όμορφα γιατί έκανα καλή παρέα με συναδέλφους. Τι ειδικότητα έχεις να σου πώ σχολεία?
Πόσο χρονών είναι τα παιδάκια σου? Να σου ζήσουν. Θα έχεις τότε βοήθεια για να τα αφήσεις.Μπράβο.Η περιοχή που δούλευα εγώ δεν ζητάει μαθηματικό από ότι ξέρω. Μόνο φιλόλογο και φυσικό. Να προτιμήσεις τις μικρότερες περιοχές τότε έξω από τη Ρόδο και να μένεις εκεί. Θα περάσεις τέλεια. Σε ζηλέυω, παρότι εγώ είμαι φέτος κοντά στο σπίτι μου , εν τούτοις πολύ θα ήθελα να ξαναήμιυν εκει. Αλλά οικογένεια και τρία παιδιά, και εγώήμουν δύο χρόνια μακριά, μία Κρητη μία Ρόδο και τα δύο παιδιά μακρυά και πηγαινοερχόμουν κάθε 15. Το τρίτο το είχα μαζί.Άσε
Μήπως γνωρίζει κανείς πληροφορίες για Πάτμο όπως:1. Δωμάτια, ενοίκια2. Συνθήκες εργασίας3. Σχολεία (Β/θμια αλλά και δημοτικά)4. Εκκλησιαστικό5. Συγκοινωνίες το χειμώνα6. Ζωή το χειμώνα7. Έξοδα8. Ότι άλλο νομίζετε ότι είναι χρήσιμο
Συνάδελφε για Πάτμο, μην πας με τίποτα στο ΓΕΛ Πάτμου. Προσοχή! Υπάρχει πρόβλημα με τη διευθύντρια. Το ξέρουν όλοι όσοι έχουν περάσει από εκεί.