0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπάρχει γιατί ο νόμος που βγήκε το Φλεβάρη λέει ότι απαγορεύεται να διορίστουν επιλαχόντες από τον ΑΣΕΠ. το θέμα είναι αν θα το εφαρμόσει το Υπουργείο Παιδείας. εγω που από τότε τους ενοχλώ δε μου δίνουν ξεκάθαρη απάντηση.
Παράθεση από: papaki79 στις Ιουλίου 04, 2012, 10:39:19 amΥπάρχει γιατί ο νόμος που βγήκε το Φλεβάρη λέει ότι απαγορεύεται να διορίστουν επιλαχόντες από τον ΑΣΕΠ. το θέμα είναι αν θα το εφαρμόσει το Υπουργείο Παιδείας. εγω που από τότε τους ενοχλώ δε μου δίνουν ξεκάθαρη απάντηση.Μήπως μπορείς να μας πεις πιο συγκεκριμένα ποιος είναι αυτός ο νόμος;
Πάντως, τώρα που το σκέφτομαι και πιο σοβαρά, αν τη Δευτέρα συνεχίζουν τα κακά νέα και δεν έχουμε εξελίξεις, κατεβαίνω έστω και αυθημερόν.
Κατ΄αρχήν καλώς όρισες στην παρέα μας Caravan.Δυστυχώς τα μαντάτα είναι άσχημα. Διασταύρωσα την πληροφορία κ όντως αύριο που θα συνεδριάσουν στο υπουργείο μάλλον θα διαθέσουν τις θέσεις μας σε άλλες κατηγορίες. Δεν είμαι σίγουρη αν ασχοληθούν καν με εμάς κ το πρόβλημα που ανέκυψε με τον ΑΣΕΠ από την αδιαφορία του υπουργείου ή εσκεμένα. Οπότε δε ξέρω πια τι μπορούμε να κάνουμε. Έχω δηλώσει κ πιο πάνω ότι αν είναι να κάνουμε κάτι έστω κ την ύστατη στιγμή θα συμμετάσχω. Θα πάρω πάλι τηλ στο υπουργείο. Θα πάρω κ στην ΟΛΜΕ. Προτείνω να κάνετε το ίδιο.