0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να περιμένουμε βρε παιδί μου, οι αναπληρωτές όμως που λογικά θα κληθούν αυτή την εβδομάδα..; Και όταν καλέσουν και εμάς;
Αναίρεσε αυτά που ακούγονται. Είπε ότι στην συνάντηση με τους αδιόριστους ήταν η Καρδαμίτση (αυτό δε ξέρω που κολλάει) κ στο τέλος ότι σ.....Gilda ,η αναφορα στη Καρδαμιτση ,μηπως εγινε γιατι αναφερθηκες στη συναντηση και οσα μας ειπε ο φυσικος και το τροκτικο , για να τις εξηγησεις για τις φημες που εφτασαν στα αυτια σου;Δεν σε ρωτησε απο που ακουσες για οσα ακουσες;;;
Παράθεση από: SOFI1981 στις Αυγούστου 30, 2012, 06:52:00 pmΥπάρχουν 58 ταλαίπωροι (μαζί με εμένα!) νηπιαγωγοί από ΑΣΕΠ που παραμένουν αδιόριστοι και δέσμιοι της όλης κατάστασης !!!!!!ΦΤΑΝΕΙ!!!!Επιτέλους ας ενδιαφερθεί κάποιος!!!!!!Και τουλάχιστον 36 επιλαχόντες ΠΕ60 θα πρέπει να απορροφηθούν, γιατί διορίστηκαν από τους άλλους πίνακες! (τους είχα μετρήσει, όποιος ενδιαφέρεται έχω τον πίνακα με τα ονόματα)
Υπάρχουν 58 ταλαίπωροι (μαζί με εμένα!) νηπιαγωγοί από ΑΣΕΠ που παραμένουν αδιόριστοι και δέσμιοι της όλης κατάστασης !!!!!!ΦΤΑΝΕΙ!!!!Επιτέλους ας ενδιαφερθεί κάποιος!!!!!!
Πραγματικά αυτό που δεν έχω καταλάβει με το θέμα των επιλαχόντων είναι ποιοι είναι και σε ποιες κατηγορίες ανήκουν???Δηλαδή υπάρχει πιθανότητα να διορίσουν και άλλους νηπιαγωγούς ή θα πάρουν από τους κλάδους της Δευτεροβάθμιας και μόνο, επειδή από εκεί περίσσεψαν οι πιστώσεις?
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!!!!
Έχω μάλλον καλά νέα αν και αυτό είναι σχετικό. Από συνάδελφο που επικοινώνησε με τους υπεύθυνους της ειδικότητάς του. Του είπαν ότι ο νόμος 2190 στο άρθρο 14 παράγραφος 2 εξαιρεί τους εκπαιδευτικούς από τις διατάξεις του. Το τσέκαρα και είναι πράγματι έτσι. Πράγμα που είναι λογικό γιατί ο νόμος έγινε το 1994 ενώ ο διαγωνισμός ΑΣΕΠ για τους εκπαιδευτικούς εφαρμόστηκε από το 1998 και μετά. Άρα το 1994 δε θα μπορούσαμε να εμπίπτουμε στις διατάξεις του. Επομένως ο νόμος 4038 έρχεται να καταργήσει τις διατάξεις ενός νόμου (του 2190) από τον οποίο ούτως ή άλλως εξαιρούμαστε.