0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν βγαίνουν σήμερα...Και μάλιστα θα καθυστερήσουν πολύ...
Μίλησα με υπουργείο. Θα αργήσει λίγο ακόμα γιατί κάτι θα κάνουν με 24μηνους φυσικούς από ό,τι μου είπαν. Θα βγει μια εγκύκλιος μέσα στη βδομάδα και θα φύγουμε κατόπιν όλοι μαζί. Πάμε για τέλη της βδομάδας, αρχές της άλλης. Έτσι είπαν τουλάχιστον. Ίδωμεν...
Και τι θα γίνει με τις τοποθετήσεις;Θα προηγηθούν οι αναπληρωτές που η προθεσμία τους λήγει αύριο και ύστερα εμείς;Γνωρίζετε αν μετά μπορούμε να διεκδικήσουμε θέση την οποία έχει πάρει αναπληρωτής;
Παράθεση από: kani στις Οκτωβρίου 16, 2012, 09:54:13 amΚαι τι θα γίνει με τις τοποθετήσεις;Θα προηγηθούν οι αναπληρωτές που η προθεσμία τους λήγει αύριο και ύστερα εμείς;Γνωρίζετε αν μετά μπορούμε να διεκδικήσουμε θέση την οποία έχει πάρει αναπληρωτής;Δες το post 619 της προηγούμενης σελίδας για να λυθεί η απορία σου.
Παράθεση από: Caravan στις Οκτωβρίου 16, 2012, 09:59:08 amΠαράθεση από: kani στις Οκτωβρίου 16, 2012, 09:54:13 amΚαι τι θα γίνει με τις τοποθετήσεις;Θα προηγηθούν οι αναπληρωτές που η προθεσμία τους λήγει αύριο και ύστερα εμείς;Γνωρίζετε αν μετά μπορούμε να διεκδικήσουμε θέση την οποία έχει πάρει αναπληρωτής;Δες το post 619 της προηγούμενης σελίδας για να λυθεί η απορία σου.Δηλαδή αν κάνω αίτηση για απόσπαση σε θέση που κατέχει ένας αναπληρωτής (που θα τοποθετηθεί τώρα στη β φάση ) έχω ελπίδες να πάρω τη θέση;Αν φυσικά έχω τα απαιτούμενα δικαιολογητικά (εντοποιότητα κτλ).